Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen ételek, edzést ajánloto...

Milyen ételek, edzést ajánlotok a kockahas eléréséhez?

Figyelt kérdés

173 cm magas vagyok

63 kg

15 éves

idő nem számít

Helyesírásért bocsi:)

2011. dec. 10. 19:08
 1/4 dirtboy ***** válasza:

szálkásító diétát írnék de nem merek mert már így is női testsúllyal vagy megáldva, ezért inkább azt mondom hogy tömegelj.

építs magadra nagyobb izmokat és majd ha már vagy 10-12kilóval több leszel majd csak akkor kezdj neki a szálkásításnak.

2011. dec. 10. 19:15
 2/4 anonim válasza:
A leghatásosabb a felülés..Nekem segít!És én lány vagyok..100felülés naponta! http://www.youtube.com/watch?v=_1VIogi606g -itt egy videó..csak ne 20percig csináld..vagyis okvetlen 100-at!tényleg segít!:))
2011. dec. 10. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
felülést haggyátok a p.csába van 1 csomó hasizom erősítő gyakorlat ami nem b.ssza szét a gerinced am a kérdezőnek pedig tömegelj ahogy dirt mondta
2011. dec. 11. 11:07
 4/4 aliceK válasza:

183/70/29 Reggeli 3-4 km futas v seta. ( En napkozbe 8 orat munkambol adodoan u.csak setalok =kb 25km ) Utana vagy edzés , vagy kondi, vagy szobabicikli. Ez utobbi szerintem a leghatasosabb, ha meg be is oltozol. Kaja zab,tej,csirke,rizs,brokkoli,túró,salata,halak, rostos gyümölcsök (igazabol az eves reszen kevesbe mulik)

Melle en nem szedtem soha de Caritin vagy Feherje, Zöld Tea kapsz. HAJRÁ. aK

2015. júl. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!