A kockahas éléréséhez szükséges diéta?
nem kell hozzá se hasprés, se lábemelés, se diéta.
az veletek a baj, hogy kockahasat akartok, az eszköz amivel eléritek számotokra mellékes.
Én a választott sportomban akarok egyre jobb lenni, abban akarok győzni. Ehhez erős törzs, tartás, robbanékonyság kell. max erő, a lehető legkissebb testsúlyal. És lám, nekem kockás a hasam. de nem érdekel. ha attól jobb lennék, hogy hello kitty-t tetováltatok rá, megtenném. és nem érdekelne hogy néz ki.
Na ezen kéne elgondolkodni.
19.43 egy anorexnek mikor lesz kockás a hasa már?Nekik csak az izomtérfogatuk csökken,a testzsírjuk nem,mert nem esznek fehérjét.Sőt náluk a leggyakoribb jelenség,hogy csökken a testsúly a testzsír meg növekszik.
Amikor minden izom a minimumra szűkült,akkor nyúl csak a zsírraktárhoz,de addigra már kórházi ápolásra szorulnak,mert a belső szervek tartó izmai is elvesztik a tartásukat.
Nekem 10,5% a testzsírom... A kockák rendesen látszódnak a hasamon, bár koránt sem úgy ,mint ahogy a hülyítős reklámokban, a krémekkel bekent, kamerával csalt pojácáknak, de amint olvastam neked sem ez az irreális cél a lényeg, amit ugye nem is lehet megtartani huzamosabb ideig...
Szóval én nem vagyok egy hízékony alkat, de azért írok...
Ne egyél,igyál cukros dolgokat, vagyis mindenképpen tartsd a mértéket. Én normálisan eszem a mamám főztjét (ami nem zsírszegény... és rendesen fűszeres stb.) és képes vagyok tartani ezt a 10% körüli testzsírt koplalás, futkosás nélkül. Mondjuk rendszeresen has izmozom, de nem viszem túlzásba... A lényeg, hogy nem CSAK has izmozni vagy futni kell egy kockás has eléréséhez... Szépen meg kell edzeni mindent, egységesen kell leadni a kilókat, vagy éppen felszedni...
Ügyelj arra, hogy normálisan rendszeresen táplálkozz.. ( kerüld a furkó kajákat a gyors éttermekben) Mivel egyetemista vagy ezért gondolom nem tudod betartani azt, hogy 4 óránként egyél valamit... Pedig ez nagyon fontos. Nem a mennyiség a lényeg, hanem a rendszeresség. Ha 4 óránként eszel nem fogsz tudni annyit enni egyszerre..
Nem kell benyelni ezt a rizs, durum tészta, csirke/pulyka mell meg egyéb kombót. Nagy kábítás, vagyis nem, de betarthatatlan és elmegy egy életre a kedved ezektől a kajáktól igen hamar aztán nézhetsz.
A kellő fehérje(testtömeg*2g), szénhidrát(testtömeg*3g) bevitelre kell rámenni és arra, hogy a napi kalória bevitel is meglegyen(testsúlytól függ illetve sportolási intenzitástól...) Ha ezek megvannak úgy, hogy rendszerbe is van szedve, akkor nem lehet gond és szépen lassan, de TARTÓSAN el fogod érni a kockás hasakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!