Nektek is probléma az öltönyvásárlás?
4 éve edzem, nincs Kathi B. testalkatom, de mégis problémát jelent az öltönyvásárlás. Volt egy vizsgákra csináltatott öltönyöm, de most a diploma után bankban fogok dolgozni és kell legalább 3-4 db öltöny még. A bajom a következő:
Ami derékban jó lenne, annak a zakója vagy 2 mérettel kisebb, mint ami jó lenne.
Aminek meg a zakója lenne jó, annak a nadrágjába beleférnék háromszor.
Mondtam az eladónak, hogy szeretnék külön választani egy megfelelő méretű nadrágot és külön ey zakót is.
Erre azt mondja, hogy azt úgy nem lehet, mert az utána megmaradó zakót és nadrágot ő már akkor nem fogja tudni eladni. Pfff...
Ti ezt hogy oldjátok meg?? Minden tanácsot szivesen fogadok!
nem az volt a gond, hogy olcsón nem talál a méretében, hanem hogy ki van lökve és nincs ár való sablon öltöny
ez érthető, de ilyenkor szabó kell nagy öltönyből bevenni vagy újat csinálni
nincs testépítőre gyártott öltöny, nem sok takarja el magát tetőtől talpig ruhával. (vagy nem olyan a munkájuk, de nem akartam ezzel kezdeni)
12-es, te sem érted.
Ahol lehet külön venni zakót és nadrágot, ott be tud vásárolni, nem kell rögtön szabóhoz rohangálni.
jah, bocs, nem olvastam végig.
de akkor sem gondolom, hogy egy szabvány zakó (vagy ing) jó lesz egy izmosabb testépítőre.
vagy a karja - mellbőség lesz pici vagy hasa lesz sátor.
szerintem, de én eddig 2 öltönyt vettem és nem próbáltam fel több tucatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!