Miért nem hiszik el sokan, hogy ezek a táplálékkiegészítő porok impotenciát és rákot okoznak?
1. Volt egy barátom, akivel előtte semmi baj nem volt, aztán mikor elkezdte a gyúrás mellett ezeket a mindenféle táplálékkiegészítőket, meg hasonlókat is szedni olyan impotens lett, mint egy rongy. Teljesen használhatatlan lett az ágyban. Hiába mondtam neki, hogy ne szedjen ilyet, főzök neki amit kell rendes kaját, de nem hallgatott rám. És nem ő az egyedüli, mert volt egy barátnőm, akinek szintén gyúr a pasija és ő is elmondta, hogy bizony vele is komoly gondok vannak a férfiassága terén. Beszéltem az edzőjével, aki ott a tulaj, és ő is megmondta, meg még más szakember is, hogy sajnos ezeknek a poroknak a többsége bizony impotenciát okoz, mivel hormonok vannak benne és emiatt leáll a szervezet hormontermelése, mert a szervezet úgy érzékeli, hogy már van elég ezért nem terme sajátot, aminek egyértelműen impotencia a következménye. És állítólag mindegyikben van, titokban a sima fehérjékben is, csak nem ismerik be.
2. A másik gond meg a rák. Egy ismerősöm gyereke agydaganatban halt meg. Az orvosok megmondták, hogy egyértelműen a testépítő porok miatt lett beteg. Ezek után nekem senki ne mondja, hogy ezek a műanyag szarok ártalmatlanok, ez csak sima fehérje, meg hogy nincsen bennük semmi veszélyes. Az orvosok szerint serkenti a rákos sejtek növekedését is, és lehet, hogy nem okoz mindenkinél betegséget, de nem tudni kiben van hajlam, akinek a porok nélkül semmi baja nem lett volna, de ezekbe akár bele is halhat. Sokan azt mondják, hogy ez csak sima fehérje, de nem mindegy a feldolgozás módja. Ezek a porok nem csak az egészséges sejteket segítik, hanem a rákra hajlamos sejtekét is. Sok testépítő halt meg nagyon fiatalon, ahol egyértelműen bebizonyították, hogy erre vezethető vissza a halál oka.
Persze ez egy hatalmas üzlet, logikus, hogy mindent bevetnek, hogy bebizonyítsák a szerek ártalmatlanságát. Felkérnek laborokat, akiket megfizetnek, hogy azt állítsák, semmi ártalmas nincs benne. De ezek nem hiteles minősítések. Ez üzlet, ahol nem számít a vevő egészsége.
Miért éri ez meg? Azt hiszitek, hogy a nőknek csak az izmos pasik tetszenek? Higgyétek el, hogy nem. Sőt nekem például a sok izom már visszataszító is. Lehet hogy van pár pénzéhes, csak a külsőségekre adó üresfejű plázacica, akinek ez jön be, de a normális nőknek nem ez számít, bármennyire is ezt akarja a média láttatni veletek. Nekünk normális pasik kellenének, akik felfogják ésszel a dolgok lényegét.
A testesítő porokat maga a sátán teremtette!!!4444!4!!4!
Gondolom a bolti szarokat simán megeszed jóízzel. :D Csokikat meg társait. :D
Amúgy te tudod miből, hogyan készül a tejsavó protein például? Ajánlom nézz utána hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!