Miért mondják sokan, hogy csak a biotech scitec meg ezek a jó fehérjék? Mondjuk egy harmada ennyibe kerülő kevésbé márkás fehérjeporra miért mondják, hogy "az sz4r, biotechet vegyél"?
Figyelt kérdés
Mert utánanéztem és pl. egy sokkal olcsóbban ugyanazok az aminosav összetételek vannak, meg teljesen ugyanazok a fehérjék. Meg a scitecben a csávó mondja hogy a scitec sokkal jobb hatású mint más, mett hogy "biológiailag jobb". Nem teljesen ugyan az a hatása a fehérjeporoknak?(a tejsavóra gondolok).2016. jún. 7. 18:06
2/15 anonim válasza:
Nyilván minden gyár azt fogja mondani, hogy az övé a legjobb, logikus nem? Azt szeretné eladni.
3/15 zyzz.ae válasza:
Ezt azok mondják akik nem értenek semmit ehez a sporthoz és azt sem tudják miért isznak fehérjét. Rengetegszer hallottam már én is hasonlót...
4/15 zyzz.ae válasza:
Mármint a terembe járóktól. :DD
5/15 Cortez70 válasza:
Az idióták mondják, meg a Scitec, biotök eladók. Más normális ember tudja, hogy lehet olcsóbban is jót venni. Ennyi.
7/15 anonim válasza:
Harmad annyiba kerülő? Szóval 8 ezerért 5 kg? Mondj egyet, ugyanannyi fehérjetartalommal, és már veszem is meg!
8/15 anonim válasza:
Jó az MHN, igaz ott is 3 kg 10 ezer, de az is csak akciósan, és kevesebb a fehérjetartalma. Nekem ihatatlan volt és fájt tőle a gyomrom, inkább kihagyom. De megértem, aki azt issza.
9/15 Cortez70 válasza:
Az Mhn whey 74%-os. A scitec 100% whey prof meg 73. Ennyi. ;)
10/15 anonim válasza:
9. Ja, bocs, úgy igazad van! :) Én azt néztem, egy adagban melyikben van több fehérje. Bár a sciteces adag nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!