Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ketogén diéta jó tömegelésre,...

Ketogén diéta jó tömegelésre, vagy azt szálkásításkor szokták használni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, gyakoribb szálkásításra, amiben látok is logikát, de természetesen lehet vele tömegelni, simán. Én is azt fogom tenni, csak egyszer szálkásítsak le...

Természetesen az elképzelhető, hogy az adott ember nem igazán tud ketogénnel tömegelni. Ahogy egyesek nem tudnak tömegelni a hagyományos módszerrel, mert képtelenek eleget enni, ez megvan a ketogénben is, csak nem a nagy térfogat, hanem a laktató zsír miatt.

Nagyon tipikus mellékhatás az éhség, étvágy durva lecsökkenése, ezért is jó fogyásra, de aki nem tud enni étvágy és éhség nélkül, annak ez probléma lehet tömegeléskor vagy akár súlytartáskor (extrém esetben szálkásításkor is, egyszer találkoztam a neten valakivel, aki képtelen volt 800 kcal fölé menni ketogénben).

S ha valakinek valamiért a szénhidrát ad energiát, annak se való. Vagy aki nem szereti a zsírt. Etc. Eleve nincs étrend, ami mindenkinek való.

2016. júl. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!