Ha magasabb és/vagy zsírosabb lennék, ebből adódóan nagyobb testsúlyom lenne, nagyobb súlyokat bírnék használni?
Figyelt kérdés
Mert azt mondják,hogy 70 kilósan jó,ha beleguggolok 145-be,de 100 kilósan ez kevés.Akkor most ha lenne rajtam +10 kiló zsír meg magasabb lennék 10 centivel,lennék kb.90 kiló,akkor többet tudnék emelni?2016. júl. 3. 15:21
2/10 anonim válasza:
Szerintem meg nem mert a zsir semmit nem segt a suly megmozgatasaban
3/10 anonim válasza:
bizonyos szintig dehogynem, nézz már meg egy erőemelőt vagy erősembert, a megfelelő mennyiségő zsir és viz ad erőt, és keni az izületeket is, nemhiába ad rengeteg erőt a meta...
4/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem is maga az izom számít,hanem a testsúly?Egy 2 méteres 110 kilós ember,aki életében nem vagy csak alig edzett,erősebb,mint aki 170 cm 72 kiló szálkásan,43-as karral és évek óta edz?
2016. júl. 3. 15:48
5/10 anonim válasza:
az utolsó ezt nagyon benézte, rakat video van az ész nélkül kokszolókról, hogy milyen gyengék másokhoz képest.
Ha magasabb vagy több izom fér el, így erősebb vagy ugyanolyan testalkattal.
6/10 anonim válasza:
nem vagy okos #5... Erőemelőkről és erősemberekről beszélt, akik meglepő módon a legerősebbek az általuk elvégzett gyakorlatokban. Nem testépítőkről. Mellesleg azok se gyengék, nem tudom honnan veszel ilyen hülyeségeket.
7/10 anonim válasza:
nem, nem a testsúly számit, annyit irtam hogy MEGFELELŐ MENNYISÉGÜ zsir és viz segithet. ha te csak kövér vagy, gyenge leszel. ha te izmos vagy, de épp 4% TZS-n vagy, ki vagy hajtva, gyenge vagy, viszont ha izmos is vagy, és nem túl, de egy picit vizes zsiros, na akkor vagy a elgerőssebb
8/10 anonim válasza:
kérdező szerinted ha egy erőemelő vagy erősember egyáltalán nem vagy csak kicsit edz... áh mindegy, mit is vártam, a kérdés is eszméletlenül buta
9/10 anonim válasza:
Ha van rajtad sok zsír, akkor a test izmai valamennyivel fejlettebbek mivel mégis csak egy nagyobb testet kellett cipelni, tehát ha 2 170 centi magas életében nem sportoló,ülőmunkát végző ember elmegy konditerembe, az egyik 60 kiló, szinte 0 zsírral, a másik meg 100 kiló, akkor biztos, hogy a 100 kilós nagyobb súlyokkal fog dolgozni pl az alapgyakorlatokba. Az erőemelőknek meg nem a kinézet a lényeg, hanem az erő, tehát folyamatosan elég nagy kalória pluszba vannak és annyira nem foglalkoznak a testzsírjukkal.
10/10 anonim válasza:
utolsó: ez sem igaz, szerinted annak jobb a válla, vagy a háta, vagy a melle valakinek mert kövér? szerinted megfeszül az az izom, miközben ül meg gyalogol? nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!