Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diéta alatt megfelelő-e ha a...

Diéta alatt megfelelő-e ha a következő étkezési-edzési formát folytatom?

Figyelt kérdés
Úgy edzek, hogy csirke-rizs után 1 órával L-karnitint iszok, majd fél óra múlva edzek.Edzés közben bcaa+glutamint iszok, edzés végén megiszok 30g fehérjét, majd ezután hasat edzek ( minden edzés után) fél óráig , ezután pedig újabb csirke-rizs ?

2016. jún. 28. 15:24
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Képet nem töltök fel, ugyanis nincs olyan képem mint amilyet te szeretnél, nem azért mert hájas disznó vagyok, hanem mert magamnak edzek, nem azért hogy felpakoljam a képeket különböző oldalakra.

Ahogy írtam rizst csak hetente MAX 2x eszek, többet eszek árpát, vagy bulgurt.

Ezek alapján akkor te a hátadat is 1 gyakorlattal elintézed ? Váll is 1 gyakorlat és kész ? Arra lennék kíváncsi hogy te milyen edzést csinálsz ? Súlyzós edzést ? Mert ha igen, akkor nem csak a hasat tudod elintézni 5 perc alatt, hanem minden izomcsoporttal végzel 5 perc alatt ? Itt valami nagyon nincs rendben , valami sántít !

Hogy tisztában legyél a dolgokkal akkor teljesen, nem fogyasztom sem shopbuilderes cuccokat, sem sciteces cukros dolgokat. és a cikkeiket sem olvasom, csak angol oldalakon nézek utána mindennek ha érdekel valami, és ott sem a táplálékkiegészítőt gyártók oldalain, hanem vagy forumokon, vagy ha van olyan akkor orvosok által publikált dolgokat olvasok, így ezzel mellé lőttél.

Ha figyelmesen elolvasod amit írtam az előző válaszomban akkor rájössz, hogy a te logikádat követve írtam hogy a kar 1 izomcsoport , és ha még tovább megyünk, akkor az egész test egy izomcsoport és elég 1 gyakorlat rá. Ha van annyi izom a karodon akkor csak feszítsd be a tricepszed és látni kellene a patko alakot, így is úgy gondolod hogy elég 1 gyakorlat mind a 3 fejre ? Ha igen akkor tényleg nem tudok már segíteni rajtad.

Egy valamit mondj amit nem tudtam megindokolni kérlek!

Még egyszer, képet nem teszek fel, kb 10 éve edzek rendszeresen, 4 diétás időszakon vagyok túl, 1 diéta alatt kb 10 kg zsír megy le, ebből tudsz következtetni úgy gondolom.

Várom az általad végzett edzés megnevezését!

2016. jún. 29. 15:25
 22/31 anonim ***** válasza:

het i1x edzek minden izomcsoportot 1 vagy 2 gyakorlattal, 2 éve edzek. nem használok tápkieget.

[link]

[link]

[link]

[link]

nem mondom hogy jól nézek ki, mert kezdő vagyok, de igen, elég 1 vagy 2 gyakorlat egy izomcsoportra

2016. jún. 29. 21:33
 23/31 A kérdező kommentje:

Nekem is ilyen az alakom , annyi talán h a mellkasom nagyobb, a hasadat pedig nem látom, de mivel diétázom már egyre kockásabb.

Azonban nekem ehez 10 év kellett , tápkieggel, teljesen kizártnak tartom hogy 2 év alatt így nézz ki, ez akkor lehetséges ha használsz valami illegális szert + tápkieg , vagy nem te vagy a képen.

Olyan képet tölts fel amin legalább valahogy feltünteted hogy te vagy "HeroldKA" és dátumot, mert így elég nehéz elhinni amit írsz.

2016. jún. 30. 09:47
 24/31 anonim ***** válasza:

pedig el kell hogy szomoritsalak... ha gondolod tölthetek fel még több képet, amúgy ha nem én lennék, akkor honnan lenne olyan képen hogy a szobámba lat spread-elek?

amúgy a lényeg annyi, bár szerintem logikus, hogy ha 1 gyakorlatot csinálsz, akkor azt az energiát 100%-val fogod csinálni. ha 4-et, akkor 25-25-25-25, és az izom sokkal fogákonyabb a kevés de nagy, mint a sok de kicsi terhelésre, ezért edzek minden izomcsoportot 1 vagy 2 gyakorlattal. ahogy irtam, nem tartom kiemelkedőnek a fizikumomat, de mivel fejlődök, és az ismerőseim nagyrészénél jobban nézek ki, igy úgy gondolom, hogy ez a módszer jobb. nyilván nem 5 perc alatt végzek, mert 3 vagy akár 5 perceket is pihenek két sorozat között, viszont ezek, amiket te irsz, hogy sok gyakorat, vagy hogy külön kell edzeni a fejeket, meg ez a túlbolnyolitás a kajával, teljesen fölösleges, ezek 40 évvel ezelőtti városi legendák, amik abból a korból származnak, mikor még fejletlen volt a tudomány. más vállra csinál deltánként 2 gyakorlatot, én meg összesen kettőt, de mégis kerek, szemből is, meg oldalról is. más össze vissza scottpadozik meg koncentrált bicepszezik és 0 karja van, én meg csinálok pár bicepsz curlt, és kész. amiket én irok amúgy mind tudományosan bebizonyitott, mint hogy eredést tapadást nem lehet változtatni, meg hogy nincsen lokális növekedés izmon belül, ezért nincs értelme megcélozni részeket. ha terheled az izmok, nőni fog. ennyi.

2016. jún. 30. 12:15
 25/31 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor a hihetőség érdekében kérlek tölts fel olyan képet, hogy pl. paintben látszik a monitoron a nickneved , és a pontos dátum.
2016. jún. 30. 14:54
 26/31 anonim ***** válasza:
Telorol irok, éjfélre érek haza, de este ha gondolod kuldok képet a teremből, és irok a kezemre tollal egy betut, amelyilet akarod? :D
2016. jún. 30. 15:33
 27/31 A kérdező kommentje:
Bőven elég akkor holnap ! :)
2016. jún. 30. 18:17
 28/31 anonim ***** válasza:

katasztrofa a póz, mert úgy fényképeztem, hogy a polcra raktam a telót, és időzitőre állitottam, szóval nem láttam magam. a minőség is hulladék, meg a fény is, de a lényeg megvan. hideg izom, durrantás és tükör nélkül. de amúgy kicsit érdekes, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számit, akkor az egyből le van hurrogva. elhiszed, hogy semmivel nemmivel nem fog jobban fejlődni a karod, ha nem 1, hanem 4 gyakorlatot csinálsz? én ezt tapasztalatból mondom, sőt, a kevés gyakorlat, sok pihenő, kevés ismétlés, nagy súly, na ez az igazi! nem a sok és könnyü...

[link]

2016. jún. 30. 21:04
 29/31 A kérdező kommentje:
A kondit kipróbálom, úgyis kell a változatosság, mert megálltam a fejlődésben, adok neki pár hetet, de a kajában nem értek még mindig egyet.
2016. júl. 1. 10:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Várj, mondjak durvábbat? Vegán vagyok :DD
2016. júl. 1. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!