Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diéta alatt megfelelő-e ha a...

Diéta alatt megfelelő-e ha a következő étkezési-edzési formát folytatom?

Figyelt kérdés
Úgy edzek, hogy csirke-rizs után 1 órával L-karnitint iszok, majd fél óra múlva edzek.Edzés közben bcaa+glutamint iszok, edzés végén megiszok 30g fehérjét, majd ezután hasat edzek ( minden edzés után) fél óráig , ezután pedig újabb csirke-rizs ?

2016. jún. 28. 15:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
ja és te oktatsz ki engem, mikor alap matematikai gyakorlatok nem mennek. ha te edzés előtt teszel mondjuk 1.5 órával, és 1.5 órát edzel, az 3 óra. egy átlag adag kaja 4 óráig szivodik a belekből. konkluzio: még edzés végén is van benned elég kaja, és nem kell egyből tölteni, meg amúgy sem. ha nem tudsz 2 számot összeadni minek okoskodsz?
2016. jún. 29. 00:22
 12/31 anonim ***** válasza:
ja és amit elfelejtettem: edzés után az átlagosnál magasabb a természetes hgh és tesztó termelése az emberi szervezetnek, viszont ha eszel, akkor megemeled a vércukor szinted, és az blokkolja a termelést. na? :)
2016. jún. 29. 00:23
 13/31 A kérdező kommentje:

Némi ésszerűséget már kezdek felfedezni az általad írtakban, gratulálok, haladunk!

L-karnitinnek nincs hatása ez Köztudott tény ? Ez gondolom azért köztudott mert te így gondolod, vagy valamivel alá is tudod támasztani ?

Meglepően látom, hogy tudod hogy az izom nem edzés után fejlődik, hanem edzés után, napokon keresztül, de hallottál már az edzés utáni 15-30 percig nyitva lévő anabolikus kapuról ? Ekkor a szervezet sokkal jobban tudja hasznosítani a bejutott tápanyagokat, igaz kellene gyorsan felszívódó ch-t is beletenni a shake-be, de diéta alatt én ezt hanyagolom.

Gondolom azt tudod, hogy edzés alatt katabolikus állapotban van a szervezet, és a szervezet glutamint veszít, ami azonban szükséges az izmok megtartásához/fejlődéséhez.

BCAA, ezt a szervezet nem tudja előállítani, antikatabolikus azaz izomleépülést akadályozó hatása van, így diéta alatt fontos használni.

A tricepsz három fejből áll: a külső, az alsó és a belső fej , és akkor lesz az embernek szép tricepsze, ha mind a 3 fejet külön-külön edzed. A te logikáddal (tricepsz 3 fejét nem kell külön-külön edzeni) kar edzésnél elég lenne csak kalapács bicepsz gyakorlatot csinálni 5 percig, mert úgyis ott vannak közel egymáshoz a bicepsz tricepsz, valamennyire majd edződik ... ? Nah ez a nonszensz és itt látszik a hozzáértésed !

Csirke-rizs természetesen nem ezt eszem mindig, de a héten 1x 2x biztos ezt eszek, mert rendkívül egyszerű elkészíteni. azért írt a csirke-rizst a kérdésbe, hogy az ilyen értetlen emberek is értsék, hogy nem pizzát meg zsíros kenyeret eszek, hanem a diétának megfelelően táplálkozom. Az egyhangú táplálkozást én sem érvényesítem előnyben , de inkább legyen egyhangú és egészséges kaja , mint egyhangúan szar táplálkozás!

Saját magadnak mondasz ellen , az elején azt írtad, hogy kiürülnek edzés közben a raktárak , a végén pedig már 4 óráig benned van a kaja ? De egyébként is miről beszélsz ? Ha rendesen van naponta 6 étkezésed, rendesen ki van mérve mikor mennyit egyél , soha az életben nem fog 4 óráig szívódni, vagy te a belekben lévő szarra gondolsz, hogy majd onnan megkapod a testépítéshez szükséges tápanyagokat ? NA nemár, ez remélem csak rossz vicc akart lenni ! Bár sokszor átgondoltam hogy én hol villantottam meg a matematikai készségeimet , de erre nem jöttem rá!

Sokadjára leírom neked , hogy diétás étrendem van, akkor hogy a fenébe emelné meg a vércukorszintemet a kaja ? Sehogy !

2016. jún. 29. 10:31
 14/31 anonim ***** válasza:

igen, az L-karnitinnek nicnsen hatása.

az anabolikus kapu nem létezik.

nem kell gyors ch

nem vesztesz izmot edzés alatt

nem kell külön edzeni a tricepsz 3 fejét

minden IZOMCSOPORTRA elég 1 gyakorlat. a kar az nem izomcsoport. a tricepsz, a bicepsz, az alkar külön külön van.

nem mondok magamnak ellent, mivel leirtam, hogy MÉG A BETANULT MARKETING SZÖVEG SEM MEGY. az egyik amit irok, az az igazság, a másik meg a marketing, de neked egyik sem megy. mi nem fog 4 óráig szivodni? ha eszel 250 g csirkét emg 500 g brokkolit meg 125 g rizst az órákig szivodik. hogy hogy hogy emelné meg? uram isten te nagyon buta vagy. ha magas GI ételt eszel eszel, felmegy a cércukorszinted.

2016. jún. 29. 12:03
 15/31 anonim ***** válasza:
tipikus az az ember vagy, aki bemagolja a shop builderen irt kamu szövegeket, és azt hajtogatja, közbe meg semmit nem ért a sporthoz.
2016. jún. 29. 12:04
 16/31 anonim ***** válasza:

te vagy lány vagy, vagy nagyon fiatal, vagy mind a kettő. az a probléma, hogy nem vagy tisztában a marketing és a reklám fogalmával. minden amit te most felsoroltál, az anabolikus kapu, a gyors ch stb csak reklám szöveg, és nem valós. a tápkieg cégek találják ki, hogy el tudják adni az amúgy filléres dolgaikat több ezer forintért. a testépitők sem alapoznak ezekre, csak azért hazudják, mert őket is tápkieg cégek szponzorálják, és ez igy müködik. a vitaminokon, ásványi anyagokon és hasonló természetes kivonatokon kivül egyik tápkiegnek sincs nagyon értelme.

https://www.youtube.com/watch?v=anEPMfWJeFM

https://www.youtube.com/watch?v=3tYrQZR5J9c

[link]

2016. jún. 29. 12:20
 17/31 A kérdező kommentje:

250g rizs , 500 g brokkoli , 125 g rizs Diéta alatt ?

Diéta alatt magas GI étel fogyasztása ? MIVAAN ?

Ez a 2 dolog mutatja, hogy nem teljesen vagy tisztában a diéta lényegével.

Azzal az erővel, hogy a tricepsz 3 fejét nem kell külön edzeni, ezzel az erővel a kart is lehet 1 izomcsoportnak mondani, sőt az egész test 1 izomcsoport...

De térjünk vissza a valósághoz, 1 IZOMCSOPORTRA elég 1 gyakorlat ? Ezek szerint te nem súlyzós edzéssel edzed magad hanem CrossFittel, v a még ennél is jobb fegyenc edzéssel, ami elárulja számomra, hogy miért írtad azokat amiket írtál.

Marketinges dologból pedig azt szűrtem le, hogy te hiszel még a chemtrailben is.

Azt hiszem kiismertelek , és ez alapján kijelenthetem, hogy a mi nézőpontunk sosem fog megegyezni !

De azért köszönöm a válaszaid!

2016. jún. 29. 12:34
 18/31 A kérdező kommentje:

Csak most tudtam megnézni a linkeket.

Nagyon jó hogy egy olyan valaki beszél arról, hogy mit h kellene csinálni a testépítésben, aki agyon nyomta magát már szerekkel, és a videójában érdekes mód megannyiszor elhangzik hogy most jön ki az ő terméke, ez biztos nem reklám ...

Egy kicsit hogy tudja az általad igazságot terjesztő személyről. Rich Piana nyíltan állatja hogy már 18 éves kora óta használ szteroidokat, és az ő álláspontja szerint aki rendesen csinálja, annak használnia is kell.

Erről ennyit, azonban abban van igazság amit mond, hogy kajával ki lehet váltani a porokat, van egy testépítő bajnok ismerősöm, aki ezt csinálta is rövid ideig , így azonban minden nap 5 kg lókolbászt kellett ennie, ami megterhelő is, és jóval drágább is.

A faszbukos oldal pedig amit beküldtél, a képet megnézve, az nagyon buta aki elhiszi az ilyen fizikumokkal rendelkező embereknek, hogy nem szednek semmi szert.

2016. jún. 29. 13:06
 19/31 anonim ***** válasza:
tölteniél fel magadról esz képet? érdekelne, mert hatalmas hülyeségeket irsz, nagyon sajnállak. előbb irtad hogy eszel rizst, ami magas GI, utána meg lehurrogsz h pucolás alatt azt tilos. mivan? igen, minden izomcsoportra elég 1 gyakorlat, az izom nem tud számolni csak érzékel ia terhelést, ha ezt megkapja ,az elég. átmosták az agyat a reklámokkal az a baj
2016. jún. 29. 14:58
 20/31 anonim ***** válasza:
ahogy már soskzor irtam, tipikus példája vagy annak, hogy elolvasod a shopbuiolderes meg sciteces marhaságokat, és azt hajtod, de megmagyarázni nem tudod. hogy mi köze annak, hogy én azt mondom hogy nem kell, és nem is lehet a tricepszet külön edzeni, ahhoz hogy a kar szerinted egy izomcsoport... nulla logikád van, és semmit nem tudsz megindokolni csak a tipikus "tehát azt olvastam itt meg ott" - nem kell mindent elhinni. várom a képet
2016. jún. 29. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!