Minden nap csinálhatok fekvenyomást? Többi lent.
Szeretnék főleg a mellizmom állapotán javítani, ugyani van eajtam némi plusz kg. Ezért diétázom, már lassan 20 kilót fogytam. Most vagyok 84 kg és 176 cm magas.
A mellizmom viszont még mindig ,,lóg,,. Nem szó szerint kell érteni azt, hogy lóg, de puha és nem feszes.
Ha pl. minden nap csinálok fekvőtámaszt és fekvenyomást plusz más mellizom gyakorlatokat akkor tuledzem? Vagy ha minden második nap csinálom az is jó? Most már úgy látom, hogy hónap végéig tudnék rajta javítani, ha keményen ráedzem.
"Plöttyedt azért lehet, mert gyenge még az izom és zsíros is."
Ez elég evidens.
"A fekvőtámasszal szinte semmit nem növelsz rajta max kezdőként picit. Zsírt meg nem lehet helyileg leadni. Nincs célzott zsírleadás. Ennyi."
Nem erről beszéltem,a helyi zsírleadást meg szóba se hoztam.Ennyire meleg van?
Úgyis el fogod olvasni,mert nem bírod ki.Ismerem már a süket dumáidat.
Én ezt írtam:
"Ha az az elsődleges célja,hogy ne legyen plöttyedt,arra jó."
Te is írtad,hogy kicsit lehet izmosodni fekvőtől.Bárki aki fekvőzik rendesen egy kicsit tud izmosodni mellre.Vagyis javít valamit a mellizma állapotán.Tehát EZÉRT nem fölösleges.A zsír meg a diétától megy le neki,és írta,hogy diétázik.
Arról nem tehetek,hogy nálad "fuck logic" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!