Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha mellre végzek két fekvenyom...

Ha mellre végzek két fekvenyomást, egyszer vízszintes padon, aztán megyek a döntött padhoz, akkor a másodiknál már célszerűbb szűkebben fogni a rudat?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 17:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Miért kéne azt a szerencsétlen rudat szűkebben fogni??
2016. máj. 4. 17:36
 2/15 A kérdező kommentje:

Mert kevésbé menne mell felső részére,inkább a külső részére

Úgy értem,hogy vállszélességnél kicsit szélesebben nem?

Nem olyan nagyon szélesen.

2016. máj. 4. 18:04
 3/15 anonim ***** válasza:
A mellnek nincsenek része az egy nagy izom, amit több irányból próbálsz bszogatni reménykedve, hogy majd ettől szép 3db-be lesz nagy. De a melled kinézetét a genetikád fogja meghatározni, te csak tömeget tudsz rá pakolni. Parasztvakítás ez a "most a felső részét edzem és akkor majd oda megy a tömeg". Hát nem.
2016. máj. 4. 18:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy most csak szórakozol.
2016. máj. 4. 18:08
 5/15 anonim ***** válasza:
Én, vagy ő?
2016. máj. 4. 18:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Ő. A mellizom felső részének a külső részével.
2016. máj. 4. 18:11
 7/15 anonim ***** válasza:
MOnti jól leírta, ettől függetlenül számomra az egyik legjobb mell gyakorlat a váll szélességben, 35 fokos padon végzett nyomás. Én ezt érzem legjobban, valamint azokat a mell gépeket amiknél egyenes széles fogásból szűk ferde nyomásba végzed a gyakorlatot. Próbáld ki, ahogy neked jobb úgy végezd.
2016. máj. 4. 18:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem, mert ebből a mellizomnak vannak e részei dologból is mindig hatalmas viták vannak :D a gyors ch után ez a második kedvenc témám
2016. máj. 4. 18:14
 9/15 A kérdező kommentje:
A mellizom két részből,a felső kulcscsont körüli és alsó szegycsonti részből.Két helyen tapad.Ennél többet nem tudok írni,nézzetek utána.
2016. máj. 4. 21:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Az nem egy ténylegesen külön tapadó rész mint pl. ahogy a tricepsznél van de tuti nem megyek bele ebbe a vitába, mert értelmetlen. Élj akkor abban a hitben, hogy tudod kizárólag a melled felső rostjait stimulálni. Egy pitsányi kis részt szoktak külön is megnevezni, de azt effektíve meg sem bírod redesen külön edzeni és nem is kell. A mell egy nagy izom ami egyszerre dolgozik akármilyen szögből bszogatod és pont.
2016. máj. 4. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!