Miért nem bírom a fekvenyomást?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy. Szégyenlek is már aláfeküdni, mert csoda, ha a 60 kilóba képes vagyok belenyomni 4x.(Pedig 60-al kezdtem fél éve is..)
Minden más mell gyakorlatban fejlődök, ebben meg nem, hogy fejlődnék, hanem esek vissza. Általában nem ez az első, ha mellezek, sőt, van, hogy annyira elszomorít, akárhogy próbálom, nem megy, hogy inkább csinálok helyette mást.
Próbáltam széles fogással, szűkebbel, teljesen mellre engedni, hagyni a mell és rúd között hézagot, de semmi.
Miért?
2016. márc. 12. 15:49
1/7 anonim válasza:
Kezdj fekvenyomással, akkor még nincs elfáradva a melled.
2/7 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy olyan súllyal kezdted anno is el amibe 4eker bírsg nyomni. Tuti, hogy a technikád is szar. Vegyél szépen vissza a súlyokból nyomjál 40el ki a francot érdekel szerinted? Tanuld meg a technikát helyesen, gyakorold sokat, ne csak heti 1x nyomj fekve ha bele akarsz erősödni is majd szép lassan, fokozatosan menni fog. Fejben meg ne parázz rá, mert az is csak visszahúz.
3/7 anonim válasza:
Neked elég 50-55 kiló. Amúgy én üres rúddal kezdtem és most nyomok ki hatvanat 5 hónap után. Közbe volt kihagyás is persze. Ha elakadsz, akkor vissza kell venni.
4/7 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy visszafele fejlődök benne, mert régen eljutottam 70kg-ig, azzal szériáztam, most meg a 60-ba nem megy 4, de mondom, minden más gyakorlatban fejlődtem.
2016. márc. 12. 16:02
5/7 anonim válasza:
A technikádon nem tudunk látatlanban segíteni, de én egész biztos vagyok abban is, hogy ez a pszichés rágörcsölésed is oroszlánszerepet játszik a visszafejlődésedben. Neten keresztül ennül jobb tanácsot nem tudunk adni hogy vegyél mégjobban vissza a súlyból és nyomj többször fekve.
6/7 anonim válasza:
Felesleges ennyire rágörcsölni. Az is lehet, hogy túl vagy edzve, keveset alszol, rossz a környezeted, nem érzed magad jól és ez is hatással van rá. Amúgy meg nem buzulj bele ennyire a fekvenyomásba, tudom, hogy menő gyakorlat, nekem is az egyik kedvencem most az alkarozás mellett, de könyörgöm nem ezen múlik a jóléted! Nézz ki egy szimpatikus fogást, vegyél ki egy súlyt amit elbírsz, zabálj rendesen és élvezd! :)
7/7 anonim válasza:
Csináld az ICF 5x5-öt.Vedd vissza a súlyt 45 kg-ra és minden edzésen emelj rajt 2,5 kilót.Ha megakadtál,deload
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!