A nagy ticepszért?
Sziasztok
Mit vettetek észre, milyen gyakorlatokkal, milyen ismétlésszámmal fejlődik a legjobban a tricepszetek ?
Van aki 12 sorozattal, 3 gyakorlattal edzi le, akkor olvastam suleimannál, hogy 1-2 gyakorlat és 2-3 sorozat/gyakorlat.
Naturálba ?
Gyakorlat ? Ismétlésszám ?
Nálam főleg ezek mennek. 3 sorozat gyakorlatonként. Csigás letolás 10-12 körüli ismétlésszámmal, fekve homlokra engedés 8-10-es ismétlésszámmal + vagy egykezessel tarkóhoz engedés vagy tolódzkodás a végére. Utóbbit én ilyen géppel végzem:
Kaja,pihi, magy suly, kis ismeltes
Nekem minden gyakorlatnal ez van. Tricepszet 1gyakorlattal de mellel es vallal egyutt edzem
3 gyakorlatot es 12 sorozatot akkor csinalnek ha kis sullyal kene mert faj a konyokom.
A szokasos rutinom:
1 edzesen egy gyakorlat, 5-6 szeria, nagy suly, kis ismetlesszammal 8-12. (egyik edzesen egykezes tricepsznyujtas a kovetkezon tolodzkodas es igy valtogatva)
Csak akkor valtoztatok a sulyon ha rinyal az izulet.
Tavalyi:
- Tolódzkodás súllyal
- Tricepsznyújtás egykezes súlyzóval
- Letolás csigán V rúddal
- Letolás kötéllel vetkőző szériában
- Tricepsznyújtás egykezes súlyzóval
- Szűknyomás
- Homlokra engedés
- tricepsznyújtás egykezes súlyzóval
Ezt a három variációt tolom az aktuális többi gyakorlathoz csapva( ritkán van váll-kar nap, általában valami nagyhoz csapom hozzá, az első verzió pl. guggolás,fekvenyomás nap levezetője).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!