Ez nagyon nagy baj volt?
Figyelt kérdés
Ma nagyon keményen edzettem, de elfelejtettem kiírni facebookra, hogy edzek.Így nem ért semmit az edzés,hogy nem posztoltam ki?2016. jún. 16. 20:57
3/7 anonim válasza:
az ilyen minek edz,lefogadom iphone 540s-ed sincs pedig az is alap
4/7 Szergej55 válasza:
Már nincs értelme az életednek, de megyek veled én is a keresztre, én is megfeledkeztem a legfontosabb lépésről!
5/7 anonim válasza:
Nahát, nahát, most már legalább tudod, facebookozásra alkalmas eszköz nélkül nem megyünk a terembe. Ja és nem elég kiírni, fotót is kell posztolni magadról, valamint az edzés utáni kajádról. Ezek nélkül ne várj túl sokat!
6/7 Kenzo Tenma válasza:
Basszus lehet én is azért nézek ki szarul, mert nem szoktam kiposztolni.
7/7 anonim válasza:
Én már edzeni se járok, csak kiirom h vótam atta, abba az 1 órába meg mekizni megyek, nehogy talizzak valakivel. Így is jön a massza rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!