Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tehetnék? Nagy meleg, edzés?

Mit tehetnék? Nagy meleg, edzés?

Figyelt kérdés
Amióta bejött a nyári szünet, nagy meleg, be vagyok punnyadva, meleg miatt enni is alig tudok, edzeni is, nem nagyon szeretnék veszteni a formámból, igy sem valami jó, de időbe telt felépiteni, összehozni. Valami tanácsok? Napi 1 evés, azt annyi, több nem megy. :S 17/F

2016. jún. 23. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
hát nyáron én se tudok enni sok folyadék megy inkább le is fogytam 4 kilót ! edz este felé vagy korán reggel amikor nincs dög meleg
2016. jún. 23. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Sokan pont ilyenkor csinálnak egy diétát. Ez is egy ötlet akár... Én sem bírom a meleget, a hideget annál inkább,de valahogy mindg ráveszem magam,mert ha kimarad az edzés,utána rendszerint megbánom :D
2016. jún. 23. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szokj hozzá. Nyáron meled, télen hideg, ősszel eső, tavasszal szél.
2016. jún. 23. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Igy is alig van rajtam izom. :D Szóval hajtani kell, keményen, szenvedés, de csinálom, esti edzést meg megprobálom, addigra kicsit hűl az idő.

3.-nak meg köszi, probálok. :D

2016. jún. 23. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy nem kint kell futnod 50 km-eket, mint egy ultrafutónak. Én se bírom a meleget, de az edzés nem sok idő, utána pedig lehet zuhanyozni :D A sétáimmal lesz gond, fel kéne kelni hajnalban vagy éjszaka menni... :D

Napi egy evés OK, csak told be a teljes napi adagot (bár ez bizonyára elég nehéz neked).

Enned kell, anélkül gond lesz. Étvágy speciel nem kell az evéshez, ahogy éhség sem, bár van olyan, hogy az ember nem tud enni, ezt még én is ismerem, pedig nekem inkább ellentétes problémáim vannak.

Lehet, hogy más ételekkel könnyebb bevinni, amit kell, nem tudhatom, neked mi működik.

2016. jún. 23. 16:40
 6/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Egy evés megy? Akkor ott azért valami gond van.
2016. jún. 23. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ma kétszer ettem rendesen és éhes vagyok mint a dög, harapok is valamit aztán húzok edzeni! Ja és konyhán dolgozom ott 40+ van...
2016. jún. 24. 14:54
 8/8 anonim válasza:
Én esténként (21:00-21:30)-körül szoktam edzeni, sokkal jobb a levegő, kellemesebb az edzés.
2016. júl. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!