Akiknek már nagy a háta/válla/karja, azok hogy szokták levetni a pólót6trikót, hogy ne nyúljon ki?
Figyelt kérdés
Nekem ez a "kétoldalt megfogom és felfelé húzom" sose ment, általában megfogom a nyakam mögött és húzom előre, de most is szétszakadt egy trikóm mert rám volt izzadva, a kuva isten nem ba..sza már meg az eget hogy mér nem lehet erre valamit kitalálni??????????????!!!!!!!!!!!!!!2016. jún. 20. 11:03
1/4 anonim válasza:
vegyél nagyobb pólókat, és nyújts. kb ennyi
2/4 anonim válasza:
Csak az a jó, ami teljesen tapad, mert így ha rajolni akarsz, úgyis szétszakad levételnél. Én is így nyomom a klubba.
3/4 anonim válasza:
Megtanítsalak? :D egy öt éves ovis is tudja, Neked sem fog gondot okozni ;)
4/4 anonim válasza:
Nemtudom ez troll e de én jót röhögtem rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!