Nektek szoktak nyalni a terembe?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 23:57
1/15 clint válasza:
Nem. De nem is nagyon foglalkozom másokkal, füles benntvan.
2/15 A kérdező kommentje:
Ha van akinek igen, milyen szovegeket szoktatok hallani?
2016. jún. 14. 03:03
3/15 Cortez70 válasza:
Engem minden edzésen kérdezgetnek vagy öten-hatan. Gyakorlatokról, de főleg kajáról. Mostanában a romák találtak meg.
4/15 anonim válasza:
Nekem néha okoskodnak, hogy miért csak 1 sportszert használok, úgy nem lehet fejlődni...
Erőkeretben le edzem mindent...
5/15 anonim válasza:
De legjobban azt utálom, mikor az utolsó eldugott Székesfehérvári teremben, furcsálják, hogx ki se jövök az erőkeretből, aztán tanácsolják a kis 17 éves suhancok, hogy ha nekik nem hiszek, kérdezzem meg gyk-n cortez-t...
Volt már ilyen :D
6/15 Cortez70 válasza:
Majdnem vicces volt. Ja, mégsem. ;)
7/15 Szergej55 válasza:
Mivel nálunk a teremben ritka a 100 kiló fölötti guggolás, néhányan már kíváncsiak voltak arra, mit is sportolok pontosan. :D
8/15 Cortez70 válasza:
Nálunk maga a guggolás is ritka. :)
9/15 anonim válasza:
Nálunk se guggol senki, az állványt akár haza is vihetném még örülnének is neki, lenne hely egy újabb csigás gépnek.
A gyk-n kérdezők viszont elég jó arányban guggolnak és a legtöbb kérdező edz lábra is. Ezek szerint itt még az értelmesebbek kérdeznek! Durva mi?!
10/15 anonim válasza:
Nekem szoktak egyrészt a 120 kg os guggolgatásom miatt is...
Még van egy pár story..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!