Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek szoktak nyalni a terembe?

Nektek szoktak nyalni a terembe?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tőlem egyszer kért segítséget egy csaj, hogy hogyan kell beállítani az egyik lábgépet. Meg egy full kezdő fazon a fekvenyomásról érdeklődött. Nyalás nem volt. :)
2016. jún. 14. 14:29
 12/15 zyzz.ae ***** válasza:
Nem tudom ez annak számít-e de hát elég furcsa... :-D Ez még a régi terembe volt. Pl ha valaki végzett az edzéssel megy haza mindig hangosan köszön hogy "csáó sziasztok" és senki nem köszön neki vissza. :-D :-D Na most ha én köszöntem el hogy "csáó sziasztok" mindig hangosan köszönnek "HELLÓ SZIA, JÓ PIHENÉST, VIGYÁZZ MAGADRA, JÓ LEGYÉL, HOLNAP UGYANITT" meg ilyesmik tudjátok... :-D :-D Haverom is mondta hogy kva érdekes hogy nekem mindenki köszön neki meg soha senki. :-D :-D Nem tudom miért volt ez így... :-D De egyébként olyannal mindig megtalálnak hogy mióta edzel, mit eszel, mit iszol, mit szedsz, milyen fehérjét ajánlok, szuperszett tényleg jobban dolgozza meg az izmokat, meg hasonló hülyeségek. :-D Egyébként szívesen segítek, ha látom rajta hogy tényleg érdekli. :-D
2016. jún. 14. 16:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Cortez xd jo lehet ugy edzeni hogy mindig 5-6an megkeresnek a cigok xd valts termet szerintem :DDDD zyzz sirokXDD gondolom azert koszonnek mert normalis vagy vagy kinezel valahogy:DD ez hatalams
2016. jún. 14. 17:05
 14/15 Szergej55 ***** válasza:
Ha én hazavinném a guggolóállványt, mérgesek lennének, mert nem volna hol bicepszezni. Mentségére legyen mondva a legtöbb tagnak, hogy azért inkább döntött törzsű evezni szoktak, de akkor is. :D
2016. jún. 16. 15:21
 15/15 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem is termet kell váltanom, egy nagyobba menni, ahol nem szólnak hozzám.
2016. jún. 16. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!