Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nyáron nem megy az edzés. Mit...

Nyáron nem megy az edzés. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nyáron nagyon nem megy.Elmegy az erőm,lefogyok.Tavaly nyáron is pl.30 kilós visszaesés volt a felhúzásban.Egész nyáron csak szarakodtam.Nem akarom,hogy most is ez legyen.Most sem megy a progresszió.Már 7 kilót fogytam,mióta megjött a meleg.Mondjuk most 2 edzést ki kellett hagynom az érettségi miatt,de 7 kilós fogyás akkor is durva.Télen minden jól megy,de a nyár az katasztrófa

2016. jún. 23. 18:09
 1/5 crudy ***** válasza:
Hát ez ilyen, nincs se kedv se étvágy. De ezen túl kell lendülni. Arnold alig beszélt angolul ha nem vonok párhuzamot Bud Spencerrel és jól emlékszem. Szóval alig beszélt angolul amikor az usába érkezett és hopp hamar mr o lett.
2016. jún. 23. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinalj ugy mintha ferfi lennel.
2016. jún. 23. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nalam is igy van le is fogytam 4kgt igyal sok vizet
2016. jún. 23. 18:39
 4/5 zyzz.ae ***** válasza:
Nem értelek titeket... Nálam ugyanúgy megy minden.
2016. jún. 23. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Az edzés megy, csak a nagy melegben nem bírok annyit enni amennyit kéne, ellenben legalább sok vizet iszom.
2016. jún. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!