Ha összeizzadják igy a gepeket akkor nem birom oket. Ha csak mutogatjak magukat azzal semmi bajom. Ha mar olyan onbizalomhianyosak hogy erre van szukseguk...
2015. jún. 15. 21:21
2/8 anonim válasza:
Nem, de ez attól függ milyen fizikum. Ha valóban nagyon jó fizikum, akkor nem zavar, ha ő így érzi jól magát és büszke, az eredményére, munkájára, amit elért, ez van :)
Viszont ha egy kis girnyó feszeng a tükör előtt, az felbasz.
Meg amit mondtak mások, ne izzadják össze a gépeket.
Volt egy-egy este mikor alig voltak 4-5 -en a terembe és én is nekivetkőztem bicepsz-tricepsz szuperszettnél, mivel meleg volt a terembe + rendesen felment a testhőmérsékletem a szett közben.
2015. jún. 15. 21:27
3/8 anonim válasza:
A terem méretétől is függ illik-e vagy hányan vannak lent, ha 8-an vagyunk a terembe és mindenki haver akkor szerintem simán elengedheti magát az ember jobban.
2015. jún. 15. 21:36
4/8 anonim válasza:
Szerintem prosztóság. Nem (csak) azért hordunk pólót hogy eltakarja a testet hanem hogy felfogja az izzadtságot. K...szott undorító ha valaki félmeztelenül edz és tócsát hagy maga után, de ha nem akkor is a szagok miatt illene pólót felvenni.
2015. jún. 15. 21:55
5/8 anonim válasza:
Elég szánalmas.
2015. jún. 15. 22:09
6/8 anonim válasza:
semmit,melegem van,hadd csináljam úgy ahogy akarom :D
Na meg a kérdező azt kérdezte hogy póló nélkül edzenek,nem azt hogy terembe leveszik a pólót és úgy edzenek mert azért rohadtul nem mindegy hogy a saját termemet izzadom szarrá vagy egy rendes konditerembe lemegyek és úgy izzadom szét a gépeket,mert azért senki ne mondja nekem hogy akár télen is egy intenzív lábedzésen nem izzadnak meg....mert az lehetetlen
2015. jún. 15. 22:25
7/8 anonim válasza:
Nem tudom nálam van törölköző..., nem értem miért kellett lepontozni.
2015. jún. 15. 23:27
8/8 anonim válasza:
Én abszolút nem ítélem el, sőt... Ha még elég jól is néznek ki példát is lehet venni róluk. Szerintem motiváló!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!