Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Reggeli bringázás jó lehet...

TSkull kérdése:

Reggeli bringázás jó lehet zsírégetésnek?

Figyelt kérdés

Testpítek, de nam nagyon kardiózok. Viszont jött az ötlet, hogy reggel biciklivel menjek melóba, 7 km emelkedő-lejtő, tehát van minden. 20 perc tekerés kell neki, és újabb 20 perc délután haza, mondjuk az teli gyomorral nem tudom mennyire releváns ilyen szempontból.

Szeretnék kicsi zsírt égetni, viszont azt tudom, hogy reggel üres gyomorra lenne jó a kardió, de nekem muszáj reggeliznem, mert bőven reggelizek, és a melóban erre nincs időm A reggelim nagyon jól össze van állítva optimális fehérje-ch aránnyal (elméletileg az egész napi étkezés is ugyanígy). A ch közepes felszívódású, tehát az a kérdésem, hogy így munkára tudom-e fogni a testemet, hogy zsírt égessen, hiszen miután megettem a reggelit még úgyis idő kell amíg felszívódik.

2016. jún. 23. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Diétával lehet zsírt égetni.A bringázással kalóriát égetsz, viszont ha bringázással is kcal pluszban vagy akkor nem fogysz. Olvasd el a sárga kapszula című könyvet. Ingyen lelehet tölteni.
2016. jún. 23. 08:20
 2/6 anonim válasza:

Reggeli bringázás? Én ma is 09:00-kor megyek biciklizni :D

A zsírt nem égeti, de biciklizni jó! XD

2016. jún. 23. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:

20 perces 21km/h tekeréstől nem kell csodát várni, de igen, jobb ez, mint a semmi.

Majd hazafele lesz több időd tekerni, mész világgá stb

2016. jún. 23. 09:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze, nem is kockás hasra meg látszó izomrostokra gondoltam ettől a 20 perctől, de szerintem ez is előrelépés az eddigi semmihez képest.
2016. jún. 23. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Biciklizés jól jöhet, bringázás vagy bicózás nem
2016. jún. 23. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

én is ezt mondtam, a semmihez képest jó

de majd csinálni fogod ezt jobban is ha megszereted

2016. jún. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!