Reggeli bringázás jó lehet zsírégetésnek?
Testpítek, de nam nagyon kardiózok. Viszont jött az ötlet, hogy reggel biciklivel menjek melóba, 7 km emelkedő-lejtő, tehát van minden. 20 perc tekerés kell neki, és újabb 20 perc délután haza, mondjuk az teli gyomorral nem tudom mennyire releváns ilyen szempontból.
Szeretnék kicsi zsírt égetni, viszont azt tudom, hogy reggel üres gyomorra lenne jó a kardió, de nekem muszáj reggeliznem, mert bőven reggelizek, és a melóban erre nincs időm A reggelim nagyon jól össze van állítva optimális fehérje-ch aránnyal (elméletileg az egész napi étkezés is ugyanígy). A ch közepes felszívódású, tehát az a kérdésem, hogy így munkára tudom-e fogni a testemet, hogy zsírt égessen, hiszen miután megettem a reggelit még úgyis idő kell amíg felszívódik.
Reggeli bringázás? Én ma is 09:00-kor megyek biciklizni :D
A zsírt nem égeti, de biciklizni jó! XD
20 perces 21km/h tekeréstől nem kell csodát várni, de igen, jobb ez, mint a semmi.
Majd hazafele lesz több időd tekerni, mész világgá stb
én is ezt mondtam, a semmihez képest jó
de majd csinálni fogod ezt jobban is ha megszereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!