Gyűlölök futni, szavakba nem tudom önteni mennyire, mégis ez bizonyul a leghatásosabb cardio edzésnek és zsírégetésnek. Hogyan tudnám megszeretni és fejleszteni magam?
Kezd rövidebb távokkal (pl.1km), de a legfontosabb szerintem, hogy ne add fel.
A futásra rá kell hangolódni! Lehet 2-3 hónap is lesz, de elön az idő mikor ráérzel.
Én szoktam futni és szeretek is. De, ha sokat kihagyok, még nekem is szar az első pár futás. :)
Én is gyűlöltem. Még a buszt is hagytam elmenni, ha futni kellett utána, és megvártam inkább a következőt.
De eljött egy pont, amikor muszáj volt valamit kezdenem magammal. Se biciklit se szobabiciklit nem tudok venni, egyrészt mert nincs rá pénzem, másrészt, nincs hely, nem tudnám hol tárolni egyiket sem.
Maradt a futás. Gondoltam, egy próbát megér, nem áll semmiből.
Lassú kocogást lőttem be magamnak, hogy ne kezdjen el szúrni az oldalam stb.
Első nap lementem 5 perc múlva itthon voltam.
Második nap lent voltam 15 percet, lekocogtam 1,5 km-et. Harmadik nap még egy kicsit többet.
Olyan tempót lőttem be, amit tudok tartani kínlódás nélkül. Aztán elkezdtem élvezni, és egyre nagyobb távokat futni.
Próbáld te is nagyon óvatosan, nagyon fokozatosan kezdeni. Nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!