Cintia326 kérdése:
12 éves 150cm és 48kg vagyok. Nem tudom hogy fogyak hasból?
Figyelt kérdés
12 éves 150cm és 48kg vagyok.Nem tudom hogy fogyak hasból? Szerintem nálam nem normális 48 kg!(körte alakom van.) Eddzek aktívan minden nap 20 percet, felülést stb. fél év után sem látszódik az eredmény. Lkarnitin tabbláttát is szedek de semmi.A segitségeteket szeretném kérni. Ti milyen hasizom gyakorlatokat szoktatok csinálni?2016. jún. 20. 20:59
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem lehetsz kövér. Ebben a sportban érdemesebb valami egyesületbe elmenni sportolni, mint otthon felülésekkel próbálkozni.
2/3 Cortez70 válasza:
Nincs olyan, hogy csak hasról fogysz. Nem lehet irányítani a fogyás helyét.
3/3 lencsefőzelék válasza:
* fogyjak (felszólító mód)
* edzek (kijelentő mód)
* tablettát
Az se mindegy, hogy miket eszel. A cukros, fehérlisztes kaják, péksütemények nem segítik a fogyást. Az állati zsírok és a tej, tejtermékek sem. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, pékárukból pedig lehetőleg teljeskiőrlésű lisztből, rozs- vagy tönkölybúzalisztből készülteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!