Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csajok! Le lehet úgy adni...

Csajok! Le lehet úgy adni hasból, hogy mellből ne menjen le?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér,se teltkarcsú,csak az elmúlt évben kicsit felszedtem magamra,60 kg vagyok jelenleg,már leadtam 7 kilót. Azelőtt 57 kg voltam.de ennek köszönhetően nőtt vagy 2 számot a mellem,hogy ennyit híztam.Bár még 67-el sem voltam kövér.Úgy tűnik előtte alultáplált voltam....És szeretném,hogyha mellből nem menne le,mostanra csak hasamon van felesleg,mondjuk egy 2-3 cm...De leginkább izomtalan vagyok ezen a téren.Ha izmosítok,de nem fogyózok,azzal is lemehet még ez a maradék?Egyébként a 7 kilót mozgás nélkül dobtam le,ugyhogy ritka szerencsés vagyok.Csak elhagytam a disznót meg odafigyelek a húsevésre...:D
2015. júl. 11. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Genetika, hogy honnan megy le a zsír, de előbb utób mellből is fogyni fogsz sajna.
2015. júl. 11. 20:29
 2/4 Musclemore ***** válasza:

Nekem sikerült, bár én fiú vagyok >.< fuk genetic. Kockahassal csirkecsöcs.

Am nem ennyire durva, már ment le mellről, poén akart lenni.

Ha fogysz akk onnan is fogysz, ez sajnálatos, de ez van!Nyilván nem kell nőnek annyira alacsony tzs h ne legyen melle.De nyugi a mell úgyis csak egy extra, láb, fenékre koncentralj, kockahasig nem kell lemenni tzsben.(vagy ahogy gondolod de akk mellből is megy.)

2015. júl. 11. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez genetika, de ha hízáskor ment fel mellre, akkor logikus, hogy fogyáskor megy le...

Van, akinek nem változik a melle 25 kilós ingadozás mellett sem, de olyanról is hallottam, ami elég fura, hogy hízáskor nem nő, fogyáskor csökken a melle, az elég kínos egy csomó jojó után.

Én 20 kilót fogytam mozgás nélkül, ez nem szerencse, hanem kalóriadeficit kérdése volt, bár az én esetemben ehhez két drasztikus életmódváltás is kellett, de a maradék egypár kilót ez sem hatja meg. A szerencse az volt, hogy csodásan jóllakottan fogytam. Attól még volt benne nehézség.

2015. júl. 12. 01:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2015. júl. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!