Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csajok, ti hány kilóval...

Csajok, ti hány kilóval csináljátok a kitöréseket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy semmi jelentősége nincsen, csak kíváncsi vagyok.
2014. dec. 13. 11:59
 1/7 zholee ***** válasza:
Amennyivel az adott ismétlést még épp megtudod csinálni. Van olyan lány tanítványom aki 30-35 kilóval csinálja, és van olyan is aki súly nélkül.
2014. dec. 13. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:
35 kiló egyenlőre még nem megy. Én 12-vel csinálom,lábanként 10-10 ismétléssel, kétféle kitörést,(bolgár és hátrafelé lépés) gyakorlatonként 3-3 sorozatot. A combom bírna többet is, csak szuflával nem bírom sajnos. :-/
2014. dec. 13. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
én 2db 12,5kg-os kézisúlyzóval szoktam, a teremben kétszer oda-vissza. egy sorozat kábé 25-30 lépés (2 láb együtt), attól függ, éppen mennyi helyem van
2014. dec. 13. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Az igen :-) És te mióta edzel?

Asszem kicsit el vagyok maradva, de innen szép nyerni:-)

2014. dec. 13. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

hát, kondiban nem régóta, csak 4 hónapja, előtte itthon edzettem, nem tudom megmondani, hogy mennyit, de a kitörés az már akkor is benne volt a repertoárban :)

amúgy meg igen, nem az a fontos, hogy milyen kicsivel kezded, a lényeg, hogy hova fejlődsz, szóval no para :)

2014. dec. 13. 20:53
 6/7 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ én nem parázok :-)Pár hónapja csinálom, előtte nem sportoltam semmit. Hálisten nagyon gyorsan fejlődik a combom. Bírna több súlyt is, csak szuflával nem bírom. :-/ Kéne kicsit kardiózni, de ahhoz meg lusta vagyok:-)
2014. dec. 13. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
okés, akkor csak így tovább :) próbálj valahogy azért kardiózni is, én régebben futottam, de most egy fél éve már nem, az ízületeim miatt és nagyon durván érzem a hiányát. a tüdőnek, szívnek, érrendszernek nagyon fontos, a teljesítőképességed félelmetesen megnő, ha jó az állóképességed :) próbálj ki minél több dolgot, hátha megtlaálod azt ami tetszik (futás, úszás, bicikli, gyaloglás- emelkeőn, tempósan, sokáig, taposógép stb. )
2014. dec. 14. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!