Mellizomnál a mellbimbó résznél hogyan kell kigyúrni?
Figyelt kérdés
Otthonra 2 kezes gyakorlatokat írjatok. Eddig tárogatok, 2 súlyzós fekvenyomok, és pulóverezek. Mi hiányzik még?2016. jún. 15. 16:58
21/41 anonim válasza:
Én se hogy az én haverom vagy :D
22/41 A kérdező kommentje:
Ja és nem írtad le, hány éves vagy, ellentétben velem.
2016. jún. 15. 17:16
23/41 anonim válasza:
Jól van én feladtam...Ennyire sötét nem lehetsz...
24/41 A kérdező kommentje:
Ez most logikailag nem passzolt az előző kérdésemhez... át "rosszul hiszed, mindegyik mellizmot fejleszt és nem mellizom darabkákat" - Senki nem mondta, hogy mellizom-darabkál léteznek, egyedül te. De sértegetni azt tudsz.
2016. jún. 15. 17:20
25/41 anonim válasza:
Ha puha a melled, akkor valószínű zsíros.
26/41 anonim válasza:
A melled max azért puha mert zsíros. Az arcodból meg vegyél vissza mert 30+ éveshez képest ostoba vagy mint a raklap.
27/41 anonim válasza:
Zsír miatt puha ott, diétázni kell.
Kigyúrni meg ugyanazzal tudod mellbimbónál, mint melled bármelyik részén.
28/41 Cortez70 válasza:
Te nagyon buta kisgyerek vagy kérdező. Mi hiányzik? Ész hiányzik neked és étrend.
29/41 anonim válasza:
Bodyterem. :D Ha már 15 évesen is jártál, és gondolom az elmúlt 16 évben még párszor, akkor nem is tennél fel ilyen kérdést.
30/41 A kérdező kommentje:
Buta az, aki szerint buta egy KERDEZO ember. Az a keves ertelmes tudja ezt es rendesen valaszolt. A tobbiekre igaz a buta gyuros kifejezes. :-) Aki normalisan valaszolt, annak koszonom a valaszat.
2016. jún. 15. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!