Mellizomnál a mellbimbó résznél hogyan kell kigyúrni?
Figyelt kérdés
Otthonra 2 kezes gyakorlatokat írjatok. Eddig tárogatok, 2 súlyzós fekvenyomok, és pulóverezek. Mi hiányzik még?2016. jún. 15. 16:58
11/41 A kérdező kommentje:
9-es, most hülye kérdésre muszáj válaszolnom? Hány évesek vagytok?
2016. jún. 15. 17:06
13/41 anonim válasza:
Ilyen fogyatékos egy embert :D fogadjunk hogy 18 alatt vagy
14/41 anonim válasza:
Nekem meg hülye kérdésre muszáj normális választ adnom? :D De egyébként neked tökéletes lesz a 45-fokos pad, bicepszet csúcsosítani meg scott padon, kis súllyal 20-30 ismétléssel, hogy jól égjen, tudod.. feel the irony
15/41 anonim válasza:
aztakuuu... :D :D :D én meghalok :D
amugy nyomj fekve rendesen nagy sullyal, aztan ferde padon is ,az legyen a két alap gyakorlat es mennjen aztan 1-2 kiegeszito
16/41 A kérdező kommentje:
Ember, nem vagyok a haverod. Lépj már túl egy alap szójátékon, mert fárasztó. Hány éves vagy te? A kérdésre kérném a választ.
Én úgy tudom, hogy pl egy 45-ös gyakorlat másra jó, mint pl egy negatív, vagy a szűk és a széles.
2016. jún. 15. 17:12
17/41 anonim válasza:
14. Nem felejtettél ki valamit?2,5 óránként kell enni nehogy leessen róla az izom.
18/41 anonim válasza:
Én meg nem vagyok az embered :)
Hát rosszul hiszed, mindegyik mellizmot fejleszt és nem mellizom darabkákat (a szűk nyomásba inkább tricepsz dolgozik)
19/41 A kérdező kommentje:
Mivel ínhüvelygyulladásom van, nem nyomhatok nagy súllyal, és túl sokáig sem. Egyébként 31 éves vagyok, és már 15 éves koromban is jártam bodyterembe, de nem értem ezt a nagy arcoskodást, a teremben ha segítséget kér az ember, bárki szívesen segít, ha a másik nem ért hozzá. A mellbimbó körüli részt is keményebbé akarom tenni, eddig csak a hónalj melletti résznél és a mellizmom fölső részénél sikerült.
2016. jún. 15. 17:14
20/41 A kérdező kommentje:
De ember vagy, nem...? Nem mondtam, hogy az enyém...
2016. jún. 15. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!