Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert van fejjebb a mellbimbom...

Pénz end sárm kérdése:

Miert van fejjebb a mellbimbom a tobbi testepitonel?

Figyelt kérdés

nekem a mellbimbom a mellem also reszetol 1-1,5centivel fejjebb van es engem zavar..es ez ellen lehet e tenni valamit

itt egy kep erre gondoltam

[link]

#mellbimbó #testépítés #miért van fejjebb
2014. máj. 16. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Bár nem értek ehhez, de genetika lehet, ezt edzéssel nem bírod manipulálni, szerintem műtét jöhet szóba.
2014. máj. 16. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy lehetne tenni vele valamit max plasztika Ui:Nem kötekedésből de elég egyedi vagy mert ilyet még életemben nem láttam :) (fölösleges ezen agyalnod ne gondolj rá)
2014. máj. 16. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:

valóban feljebb van de annyira nem vészes

Én nem javaslom a műtétet szerintem felesleges de kérdezz meg egy plasztikai sebészt, hogy vállalja e az áthelyezését

2014. máj. 16. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat eddig eszre sem vettem mig nem edzette mivel 50kilo voltam es elol hatul full egyenest jott a testem most meg h 70vagyok azert eszre veheto es engem baromira zavar..tovabbi valaszokat is kuldhettek mert ez fontos szamomra
2014. máj. 16. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez normális, ne zavarjon ilyen semmiség.
2014. máj. 16. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy picit még feljebb vannak, de eddig észre sem vettem.
2014. máj. 16. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:
igy mar nyugtagodd h nem csak en vagyok ilyen helyzetben, csak nekem van eby celom es ebbe az is benne van hogy kiallok majd a szinpadra es megmutatom a testem..csak igy majd nehogy ne fogadjanak el, vagy hatrany legyen h nem esztetikus a testem vagy hasonlok emiatt
2014. máj. 16. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!