Kondizok és hosszú lett a mellbimbóm és ez undorító mit lehet tenni vele?
Figyelt kérdés
Üdv elkezdtem a kondit és azóta ilyen csúcsós/hosszúkás a mellbimbóm és amikor olyan pólót hűzok tökre undorító.
Ez valami tesztoszteron emelkedéstől lehet mit lehet vele csinálni 18 vagyok.
Vissza akarom csinálni lehet kapni valamit rá?
2013. máj. 23. 14:57
1/15 anonim válasza:
Szedtél valamit? Mit ettél átlag?
2/15 A kérdező kommentje:
Semmit nem szedtem.
Fogyozom 2g ttkg fehérje és 2g ch.
2013. máj. 23. 15:00
3/15 anonim válasza:
Ez leginkább koxosoknál van. Nem cuccoltál?
4/15 anonim válasza:
Nekem is kiáll ha 1 feszesebb trikót, pólót húzok fel.. tesztoszteron a ludas valszeg, de hát ez ezzel jár.. :)
5/15 A kérdező kommentje:
Soha nem cuccoltam igen az orvos is azt mondta,hogy tesztoszteron vagy mitől ezt hogy állíthatom helyre?
2013. máj. 23. 15:03
6/15 anonim válasza:
Most kezdted az edzést, így lehet, hogy kicsit nőtt a hormontermelésed, de majd beáll. Ne parázz ezen.
7/15 A kérdező kommentje:
De engem idegesít lehet kapni rá valamit????
2013. máj. 23. 15:07
8/15 anonim válasza:
15:01-es vagyok. 17 éves vagyok és ilyen korban a hormontermelésed alapból a csúcson mozog, pláne ha még edzel is mellé gondolom.
9/15 A kérdező kommentje:
vissza állítani lehet????
2013. máj. 23. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!