Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van hosszú szőr a...

Miért van hosszú szőr a mellbimbóm környékén?

Figyelt kérdés
nagyon kínos..mindennap szemöldök csipesszel kiszedem reggel, de estére ugyan ott van és elég hosszú kb 3-4centi a mellbimbómnál körbe-körbe.19/L
2011. júl. 13. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Na ne hülyéskedj. Estére kinő újra ... ??? Hogy mik vannak!
2011. júl. 13. 13:48
 2/6 A kérdező kommentje:
ha hiszed hanem igen...és nem tudok vele mit kezdeni.
2011. júl. 13. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
3-4 cm?? nem mm? hormonzavar lehet? nekem is van pár szál, de kiszedem, amint látszik, és nem nő vissza hamar.
2011. júl. 13. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj, hogy kiszeded csipesszel. Gondolom régebb óta szedegeted. Nem most kezdted mert különben nem nőne meg ilyen hosszúra. De azt kétlem, hogy reggeltől estére ilyen hamar ennyire megnőne. Ha meg azt írnád,hogy 3-4 mm hoszúságú azt sem igazán hinném el. De azt tényleg ott rontottad el amikor először kiszedegetted mert egyszer azt olvastam, hogy ott nem rdemes kiszedni mert ugyanúgy visszanő sőt még jobban szőrösödni fog. Arra már nem emlékszem, hogy miért?! Egyébként szerintem elég sok mindenkinek van szőr a mellbimbúja környékén csak nem olyan hosszú, és nem olyan sűrű mint pl. a lábon hanem olyan pihe szerű. :)))
2011. júl. 13. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is van pár elég feketék is. jó pár éve szedem szemöldökcsipesszel, nem lett több, nem lett erősebb, nem lett hosszabb. kb 3 naponta kezd megint látszódni.
2011. júl. 13. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is van, 2db :D kiszedem őket szemöldök csipesszel, és nem zavar senkit sem. de ha sok van belőlük, akkor azt viszont mutasd meg egy orvosnak!!!
2011. júl. 13. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!