Napi 2 edzés sok?
Figyelt kérdés
Ugy gondolom szálkásításnál nem sok az ha edzésnapokon reggel+délután is lemennénk a terembe?2016. jún. 14. 23:04
1/8 anonim válasza:
sok, mindennap se szabad edzeni, nem hogy napi 2x
2/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha nagyon szét van darabolva félórás kis edzésekre az lehet jó.
3/8 Cortez70 válasza:
Attól függ, hogy mit edzel az egyes időpontokban. Ugyanarra az izomcsoportra edzve napi kétszer az sok. Külön bontva meg nem. De pl van aki lemegy reggel kardiózni , délután meg súlyzós edzés. Ez sem sok. Mert ugye azt nem írtad, hogy a napi kettőnél mindkettő súlyzós lenne.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem minden nap szoktam hanem így: H,K edzés Szerda pihenő, Cs,P edzés, hétvége pihenő. Egyébként ugy gondoltam hogy sok lesz e ha pl. htéfő ugy nézne ki hogy délelőtt mell, délután bicepsz, mert az a baj hogy mellre is el edzegetek ilyen 2 óra hosszáig vagy elég rá olyan 5-6 gyakorlat?
2016. jún. 15. 10:59
5/8 Cortez70 válasza:
Ez nem jó így. Elég mellre is 3-4 gyakorlat. Nem attól izmosodsz, hogy 28 gyakorlatot végzel.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jol fejeztem ki magam ugy gondoltam, hogy pl. a fekvenyomást is változatosan szoval van amikor ferdepadon vagy egykezesekkel ilyesmik akkor az 1 gyakorlatnak számít?:D
2016. jún. 15. 17:38
7/8 Cortez70 válasza:
Ha végzel sima padon 3-4 sorozatot rúddal nyomva az egy gyakorlat. Utána ha döntött padon végzel egykezesekkel még 3 sorozatot, az még egy gyakorlat. De inkább az össz sorozat számít, nem is a gyakorlatok száma. Hiszen lehet egy gyakorlatból is egy sorozatot végezni és lehet akár nyolcat is. Tehát inkább úgy fogalmazok, hogy egy edzésen elég mellre bőven 12-14 sorozat.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben mostmár értem köszönet!:)
2016. jún. 15. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!