El tudnék érni ilyen hasat?
Figyelt kérdés
Van rajtam súlyfelesleg ami szörnyen zavart. Elkezdtem egészségesen táplálkozni. Majd nyáron sportolni is fogok. (Suliidoben nincs idom). Szerintetek így is eltudnék érni ilyen hasat? [link] Emellett tudnátok mondani vagy videókat linkelni amivel ezt eltudnám érni? Köszönöm2016. jún. 14. 17:49
1/9 Cortez70 válasza:
Nem tudjuk, hogy milyen a kiindulási forma, így nem tudjuk megjósolni, hogy nyáron eléred-e vagy sem. Amúgy diéta + heti minimum 3-4 aerob edzés (kocogás, bicaj, stb) + erősítő edzések. Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet. Keress rá neten.
2/9 zyzz.ae válasza:
Ez elérhető. Kell hozzá a megfelelő kaja, edzés és kitartás. :) Hogy mennyi idő alatt éred el, az nagyban függ attól hogy honnan indulsz.
3/9 anonim válasza:
el.
egyébként ha nem sportolsz semmit, csak a nyári 2-3 hónapban, akkor vissza fog esni a mostani szintedre.
bele kell férnie évközben is a sportnak.
4/9 anonim válasza:
Később még sokkal nehezebb lesz. Középsuliban még könnyű.
5/9 anonim válasza:
Egyetem vagy munka mellett nehezebb szerintem is. Vagy ha együtt csinálja valaki a tanulást és melót, plusz edzene is.
Szóval vágj bele, össze lehet egyeztetni a kettőt.
6/9 anonim válasza:
A fotón a lány hasa semmi olyan extrával nem rendelkezik (pl spéci genetika függő dolog), ami miatt ne érhetnéd el A kérdés csak az, hogy mennyi idő, és mennyi energia befektetésével, az ilyen has nem magától lesz heti 2 rubint réka videótól.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Eleve azért kezdtem bele ebbe az egészbe hogy elérjem a célom, de ezeket az eszközöket továbbra is alkalmazni fogom. Szeretnék boldog és egészzséges életet élni :)
2016. jún. 15. 15:57
8/9 zyzz.ae válasza:
Nagyon helyes! :) Eredményes edzést kívánok!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. jún. 15. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!