Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El tudnék érni ilyen hasat?

El tudnék érni ilyen hasat?

Figyelt kérdés
Van rajtam súlyfelesleg ami szörnyen zavart. Elkezdtem egészségesen táplálkozni. Majd nyáron sportolni is fogok. (Suliidoben nincs idom). Szerintetek így is eltudnék érni ilyen hasat? [link] Emellett tudnátok mondani vagy videókat linkelni amivel ezt eltudnám érni? Köszönöm

2016. jún. 14. 17:49
 1/9 Cortez70 ***** válasza:
Nem tudjuk, hogy milyen a kiindulási forma, így nem tudjuk megjósolni, hogy nyáron eléred-e vagy sem. Amúgy diéta + heti minimum 3-4 aerob edzés (kocogás, bicaj, stb) + erősítő edzések. Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet. Keress rá neten.
2016. jún. 14. 17:53
 2/9 zyzz.ae ***** válasza:
Ez elérhető. Kell hozzá a megfelelő kaja, edzés és kitartás. :) Hogy mennyi idő alatt éred el, az nagyban függ attól hogy honnan indulsz.
2016. jún. 14. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:

el.

egyébként ha nem sportolsz semmit, csak a nyári 2-3 hónapban, akkor vissza fog esni a mostani szintedre.

bele kell férnie évközben is a sportnak.

2016. jún. 14. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Később még sokkal nehezebb lesz. Középsuliban még könnyű.
2016. jún. 14. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyetem vagy munka mellett nehezebb szerintem is. Vagy ha együtt csinálja valaki a tanulást és melót, plusz edzene is.

Szóval vágj bele, össze lehet egyeztetni a kettőt.

2016. jún. 14. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
A fotón a lány hasa semmi olyan extrával nem rendelkezik (pl spéci genetika függő dolog), ami miatt ne érhetnéd el A kérdés csak az, hogy mennyi idő, és mennyi energia befektetésével, az ilyen has nem magától lesz heti 2 rubint réka videótól.
2016. jún. 14. 18:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Eleve azért kezdtem bele ebbe az egészbe hogy elérjem a célom, de ezeket az eszközöket továbbra is alkalmazni fogom. Szeretnék boldog és egészzséges életet élni :)
2016. jún. 15. 15:57
 8/9 zyzz.ae ***** válasza:
Nagyon helyes! :) Eredményes edzést kívánok!
2016. jún. 15. 16:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. jún. 15. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!