Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyobb súly vagy szabályosabb...

Nagyobb súly vagy szabályosabb kivitelezés?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyszerre kell mind 2.De, pl. a fekvenyomásnál 65kg-ba 6ismétlést kinyomok.De ha nagyon szabályosan csinálom, lassan a negatívot, kicsit megtartom és úgy nyomom fel akkor maximum 4 ismétlés megy ezzel a súllyal.Szerintetek mit csináljak, csináljam kicsit szabálytalanul nagyobb súllyal vagy kisebb súllyal szabályosan?

2016. jún. 13. 07:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól még nem lesz szabálytalan, hogy nem állítod meg odalent pár másodpercre, csak ne pattintsd. Ha kimegy simán 4x6, akkor emelj a súlyon.
2016. jún. 13. 07:02
 2/11 Cortez70 ***** válasza:
Szabályosan kicsit kisebb súllyal. Utána úgyis beleerősödsz a nagyobb súlyba, amivel most csak szabálytalanabbul menne.
2016. jún. 13. 07:03
 3/11 Cortez70 ***** válasza:
Mondjuk megállítani és tartogatni a melleden azt nem kell.
2016. jún. 13. 07:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Annyi a szabálytalan benne, hogy kicsit gyors a negatív, de nem magamra ejtem. És kicsit billeg a súly, de az nem tudom miért van.
2016. jún. 13. 07:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szétesik a technikád. Akkor ne emelj egyenlőre. Jobban rá kell menni a technikára, meg a feszességre.
2016. jún. 13. 07:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Inkabb a szabalyosabb kivitelezes. Ugyse attol fejlodsz, hogy bukasig edzel es minden edzesen szetbombazod az idegrendszered. A lassu negativot meg nem kell tulzasba vinni, kontrollaltan engedd le a sulyt ez a lenyeg.
2016. jún. 13. 07:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm.
2016. jún. 13. 07:24
 8/11 anonim ***** válasza:
A negatív is nagyon fontos, nekem pl nem nőt látvánxosan amíg nem foglalkoztam a nrgatívval a mellem.
2016. jún. 13. 08:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Powerbuilder - A tökéletes technika mítosza (16. rész)

https://www.youtube.com/watch?v=Qsz6ep3Zvm0

2016. jún. 13. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:
#9-es nem igazán értes miről szól a videó. Igen pusztán az állandó rögeszmés technikázás sem jó, és ezért nem érdemes stagnálni a súlyokkal de azért van egy szint. És ez pont az a szint ahol még neki gyakorolnia kell rengeteget.
2016. jún. 13. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!