Miért mondják hogy a danabol cigány koksz?
Figyelt kérdés
Állítólag csak víz jön fel meg szétcseszi a májat meg ilyenek.
Nos Dorian Yates is használta. Akkor még sem annyira rossz.
2016. jún. 12. 23:48
1/19 anonim válasza:
Gondolom olcsó és a gyökerek használják,meg ha hobbi szinten tolod nem csak gyökér vagy hanem ostoba is..
2/19 anonim válasza:
Nemtudom...álltalában az a közhiedelem, hogy a börtönben csak romák vannak, és csak ők tolnak danabolt mivel olcsó:D közben a valóságban őszintén szólva sokat veretik a sok gyökér ugye..bár én már a gyúrást is a gyökerek sportjának tartom a gyenge önbizalom hiányos emberekének akik nem merik felvállalni saját magukat alapvető szinten sem:) Én is ilyen voltam 7 évet edzettem szóval nem tudom melyik a nagyobb gyökérség.
4/19 anonim válasza:
#2 - En is ezert kezdtem el edzeni, mert szegyelltem hogy dagadt vagyok es a lanyok ram se neznek. De emiatt nem tartom magamat gyokernek. Szoval amit mondtal az ordito nagy baromsag
Kerdezo - azert mert ez a legolcsobb es leggagyibb szteroid amit kapni lehet, es a sok roma (mivel nincs sok penzuk) ezt veszi meg es ezt hasznalja.
Azt hogy ebben mennyi igazsag van, az mar mas kerdes😊
5/19 anonim válasza:
Ami rossz, azt mindig a cigányhoz kötik.
6/19 Cortez70 válasza:
A cigánypecsenye az finom. ;)
7/19 clint válasza:
Dorian yates nem danabolt használt, hanem dianabolt és arnoldék is. Hivatalosan methandione tartalmu mindkettő, de nem hivatalosan a kék szivecskés danabol és társai (la pharma, genesis) metiltesztoszteront és más olcsó androgént tartalmaznak. A methandione tart vissza vizet ugyan, de pöffedt leszel tőle mint a legtöbben. Utoljára amikor kijött a rózsaszin anabol tabletta talán abban volt tiszta meta, ma már abban se. Nos ezért paraszt meg cigánykoksz.
8/19 clint válasza:
Bocs elírtam a methától nem pöffedt leszel. Kimaradt a nem.
9/19 anonim válasza:
Igazából a gonosz a fehér emberek elterjesztették ezt a szegény roma fiatalemverekkről. És, ahogy a kettes is írja az is csak legenda, hogy a börtönökben sok a cigány, valójában több a fehér. A vezetékeket is a fehérek lopják le és ráfogják a cigányokra. Hiába ez egy ilyen ország, hisz a new york times is megírta egyszer, szóval biztos igaz.
10/19 anonim válasza:
Ja igen és ha dagadt vagy és egy gyenge szar, akkor nem kell edzeni, mert az csak önbizalom hiány. Inkább kend be a tested olajjal és mutogasd mindenkinek mennyire büszke vagy arra, hogy egy undorító gyenge szar vagy. Az már teljesítmény. Ne változtass semmit maradj szar hisz ilyennek teremtett a jóisten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!