Szerintetek ez a forma hozható naturálban?
2016. jún. 5. 15:56
1/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy cuccol. A képen be van durrantva az ember, ahogy látom oda is nyomja a karját az oldalához, ráadáasul az edzőtermi tükrök nagyítanak is legtöbbször. Mellesleg fedett is szépen.
2/10 anonim válasza:
3/10 Kenzo Tenma válasza:
Igen. Amúgy meg a srác nagy koksz ellenes, szóval gondolom nem csinál segget a sájából. Ja és fél évvel ezelőtt is kb. így nézett ki, szóval semmi érdekes szerintem, esetleg pár kiló plusz.
6/10 anonim válasza:
Oda nyomja a karját az oldalához. :D
8/10 Kenzo Tenma válasza:
#4 Kb. 3 éve létezik a facebook oldala, szóval gondolom minimum 3 éve. Mondjuk, ha sokáig szarul kajált, akkor edzhet akár 10 éve is. Én is 5 éve edzek aztán nem vagyok sehol, mert sosem kajáltam normálisan.
9/10 anonim válasza:
3-as: Jeff Cavaliere is cuccellenes, legalább is állandóan mondja, hogy naturáloknak szánja a legtöbb videóját + 1-2 videóban ő maga is elmondja, hogy cuccellenes.
10/10 anonim válasza:
Na erre mondják, hogy felfújt izom. Nézzétek csak meg! Ott a szelep is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!