Edzés után tejsavó fehérje mellé milyen szénhidrátot ajánlotok?
utolsó: keress rá arra, hogy magas glikémiás index problémák, és ezer találatot fogsz kapni. Az inzulin reakció a fő probléma, jobb ha a szervezet összetett cukrokat kap, amik különböző lebontási idővel rendelkeznek, így folyamatosan megmarad egy megfelelő vércukor szint, szemben az egyszerű cukrokkal, amik nagyon gyorsan magas vércukor szintet eredményeznek, de ez sajnos csak rövid ideig tart.
Egyébként a rizst sem véletlen ajánlják például a búzalisztből készült tésztával szemben (és ebből nem is szokott vita lenni senkinél, ezt mindenki elfogadja alapigazságként), pedig elvileg mindkettőben lehet ugyanannyi CH ha megfelelő adagokat. Ugyanez az ok ott is.
ui: btw, a minőségi mesterséges CH keverékekben van valamennyi egyszerű cukor is (jellemzően szőlőcukor), azért, hogy gyorsan kifejtse a hatását, de nagyon kis mennyiségben.
(az egy másik kérdés, hogy a szőlőcukor olcsó, jó híre van a legtöbb ember számára, így aztán a gagyi cuccokat televágják vele, had szóljon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!