Edzés után tejsavó fehérje mellé milyen szénhidrátot ajánlotok?
Befosnál ha tudnád hány nálad profibb nevesebb ember tölt vissza cukorral edzés után. Persze ők hülyék. És ha vki mutatna egy kisérletet az ellenkezőjéről, az is hülye lenne, mert az emberek itt magyarországon azt hisznek amit magukban eldöntenek, hogy ugy van,mert mint mondtam, mindenre van ellenkező kisérlet is, és neked kell eldönteni melyik jobb.
Mielőtt bárki azt hinné én se szölőcukorral töltök vissza, puffasztott rizzsel inkább.
befosnál, ha tudnád, hogy hány magát marha nagy szakembernek valló ember csinál hülyeségeket. és attól, hogy X eredményt elértek hülyeségekkel nem jelenti azt, hogy nem hülyeség, csak azt, hogy marha kemény munkával a hülyeségeket is felül lehet írni valamennyire, az egy másik kérdés, hogy ha nem csinálna hülyeséget, akkor ugyanezzel a munkával X+ eredményt is elérhetett volna.
nem véletlen van a komoly pénzes sportolók mögött (és itt első sorban nem Mo-ra gondolok, ahol kevés sportoló keres igazán komoly pénzt) dietetikus, fiziológus, és egyéb team, mert értelem szerűen egy sportolónak ritkán van ideje naphosszat kutatási anyagokat olvasni, teszteket, összehasonlító elemzéseket, fókuszcsoportos kísérleteket futtatni (nekem sincs, ezért hallgatok olyanokra, akik okosabbak nálam).
Az pedig, hogy a helyi konditeremben mi a divat nem befolyásolja azt, hogy mi a tudományos álláspont, befosnál, a tudnád, hogy hány ember hisz az ufókban meg a chemtrailben is, oszt mégis jó eredményeket érnek el az életben
Természetesen nem csak a végletek vannak, ahogy lent is írtam a zab hazai sikerét az alábbiak indokolják, és nem a divat:
"csak rájöttek, hogy az egyik legjobb forrás ha az árat és az elérhetőséget is figyelembe vesszük"
Ezen felül millió megfelelő ch forrás van, és a szőlőcukor sem azért lett "ellenség" mert az az egyetlen rossz, hanem azért, mert jellemzően a hazai/európai sortolók hosszú ideig szőlőcukorral próbáltak ch-t bevinni (akár például verseny közben is bizonyos sportoknál, nem pedig a millió egyéb szintén magas glikémiás indexszű CH forrással (legalábbis én sosem hallottam datolya cukor tablettáról :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!