Ha laktózérzékeny lennél/vagy milyen fehérjét vennél/veszel?
Reggel zabhoz és edzés utánra kéne. Amit néztem az az iso whey zero, scitec beef isolate peptides, és scitec egg pro.
Ár/érték arányban melyiket válsztanátok a helyemben erre a két étkezésre?
Köszi előre is
Mert a marha nem abból készül, amiből gondolod.
Egyébként laktózosok közül többen nem bírják a tojást és a marhát. Passzolom miért, lehet csak egyedi esetek...
Szóját se vegyél.
Próbálj ki 1 tojást és ha nincs bajod tőle, akkor mehet.
Zabhoz az Iso Whey Zero nagyon finom, én is ezt használom jelenleg (csoki,vanília). A többi ízesítés nem igazán jött be.
Hosszú távon ajánlom a Naturize barnarizsfehérjét. Nem egy gasztronómiai élmény, de összetételében sok tekintetben veri a tejsavót. Ha nem vagy rá érzékeny, akkor nyugodtan ihatsz még szójafehérjét, Scitec Soy Pro vaníliás egész jó, a csokis kevésbé ízlett. Nem mellesleg a szója jóval olcsóbb, mint bármi más. Ha nem vagy finnyás, akkor ízesítetlent is lehet venni bioboltokban, nagyon baráti áron. Marhaproteinből a Carnivour csokit próbáltam, az is finom. Maradt még lehetséges alternatívaként a tojás, a borsó, és láttam már ízesítetlen köles proteint is, de ezeket még nem próbáltam.
Személyes véleményem az, hogy minél többféle fehérjeforrást használni felváltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!