Melyikkel terhelem le jobban az izmomat?
Figyelt kérdés
Az első, hogy 1 edzésen csinálok rá 3-4 gyakorlatot nagy súllyal.A második, hogy csak 1 alapgyakorlatot csinálok rá 4-5 sorozattal , de azt minden másnap. Pl. Melledzés áll 15 sorozatból amit egyszerre csinálok vagy 1 héten csinálok 20 sorozat fekvenyomást, de kb. 5 sorozatot 1 edzésen.Melyikkel tudok nagyobb terhelést biztosítani 1 héten az izomnak?2016. jún. 10. 19:00
1/3 A kérdező kommentje:
Egyszerűbben annyi lenne, hogy melyikkel készítem ki pl. a mellizmomat jobban. Heti 1 edzéssel, ami 15 sorozatból áll, de azt 1 napon csinálom.Vagy heti 4x fekvenyomok, edzésente 5 sorozattal.
2016. jún. 10. 19:03
2/3 Cortez70 válasza:
Naturálban legtöbben a heti 3 teljes testes vagy a kétfelé bontott 3-4 napos edzéstől fejlődnek jobban. Azaz heti többször edzve egy izmot, de egy edzésen kevesebb sorozattal. De neked kell kitapasztalni, hogy nálad mi jön be. Nekem jó a teljes osztott is, néha váltok kétfelé bontottra.
3/3 anonim válasza:
Nagyon jól mondja Montez! Csak megerősíteni tudom. Néha mehet a hagyományos osztott is, annak is van pár előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!