Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogyan szoktátok fogyasztan...

Ti hogyan szoktátok fogyasztani a zabpelyhet?

Figyelt kérdés
Megcsináljátok zabkásának vagy csak egyszerűen kiszórjátok egy tálkába és kanalazzátok nyersen? Én mostanában az utóbbi módon szoktam. Eleinte tejjel főztem zabkását, de a tej állítólag nem olyan jó, aztán megpróbáltam csak simán vízzel, úgy elég szar lett, csak azért ettem meg, hogy nehogy már kárba vesszen. Meg néha szoktam olyat, hogy összekeverem túróval és egy kis mézzel, bár ez nem tudom, hogy mennyire testépítő-tiszta.
2016. jún. 8. 18:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#10: Sosem eszem szemes zabot. A kérdező zabpehelyről kérdezett, nekem pedig itthon a zab a zabpelyhet jelenti, bocs, ha nem voltam egyértelmű.

Kérdező, a neszkuvik az nem kakaó, az kis mennyiségben kakaót is tartalmazó agyonaromázott cukor.

2016. jún. 8. 20:52
 22/26 anonim ***** válasza:

Neszkuvik...tej...

Mik vannak itt?

Vízzel és kész. Amikor reggel ötkor keltem, hogy beérjek suliba, akkor még annyira se volt időm, hogy vízbe tegyem nemhogy még proteint keverjek. Bevettem a számba 10 kanál zabpelyhet, rá víz, bevettem egy adag proteint megint nyeltem vizet és kész. Ennyi.

2016. jún. 8. 21:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Én kiöntöm a megfelelő mennyiségű zabpelyhet egy tányérba, rá egy kis doboz joghurt és bekanalazom. Mellé pedig iszom a fehérje turmixom.
2016. jún. 8. 22:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Turmixolom, fehérjével, esetleg pluszba némi gyümölccsel, vizet, vagy esetenként mandulatejet használok.
2016. jún. 8. 22:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Tojással kisütve is nagyon finom! Megszórom sóval, petrezselyemmel és mint, a palacsintát kisütöm.

Ha pedig édesen enném, akkor meleg tejjel. Kicsit állni hagyom, és megszórom fahéjjal.

2016. jún. 9. 11:58
 26/26 aikiboxer ***** válasza:
Csinálok egy protein shake-et, ráöntöm a zabpehelyre, összekavarom, megeszem.
2016. jún. 10. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!