Ti hogyan szoktátok fogyasztani a zabpelyhet?
Figyelt kérdés
Megcsináljátok zabkásának vagy csak egyszerűen kiszórjátok egy tálkába és kanalazzátok nyersen? Én mostanában az utóbbi módon szoktam. Eleinte tejjel főztem zabkását, de a tej állítólag nem olyan jó, aztán megpróbáltam csak simán vízzel, úgy elég szar lett, csak azért ettem meg, hogy nehogy már kárba vesszen. Meg néha szoktam olyat, hogy összekeverem túróval és egy kis mézzel, bár ez nem tudom, hogy mennyire testépítő-tiszta.2016. jún. 8. 18:34
11/26 anonim válasza:
2. vagyok,mondjuk nem értem miért lettem lepontozva, a kérdező arra volt kíváncsi, hogy hogy esszük a zabot, én leírtam, nem tudom ezzel mi a gond.
12/26 Kenzo Tenma válasza:
Kimérem az adagot, beleteszem a tálba, felöntöm házitejjel, megmelegítem a mikróban, kiveszem, megy bele kakaó és fahéj, összekeverem és mehet a zaba.
13/26 anonim válasza:
Ledarálom vagy zablisztet veszek alapból,fehérje, 1 tojás, kis sütőpor be a mikróba, nagyon finom én is netről néztem (bögrés protein süti googleba ad ki recepteket) vagy zabliszt+tojás+fehérje és kisütöm palacsintának vagy mint mindenki más víz meg fehérje. Előző este bekeverem 15 deka zab+ kis folyékony édesítő+1 adag fehérje, rá a víz , reggel meg csak be a mikróba és kanalazom.
14/26 A kérdező kommentje:
#11! Én nem pontoztalak le, meg mást se.
2016. jún. 8. 19:07
15/26 A kérdező kommentje:
Akik kakaóval ízesítitek, milyen kakaót használtok? Ilyen cukrozott f0st, mint a Nesquik kakaó vagy sima ízesítetlen holland kakaóport?
2016. jún. 8. 19:10
16/26 anonim válasza:
Szerinted? :D sovány holland kakaopor+ édesítő, sokkal jobb mint a cukros alja kakaó foskvikk.
17/26 anonim válasza:
Megeszem a számmal. :)
Én épp most sütöm belőle a sütit. Ez most kb. úgy néz ki, hogy 200 g zabpehely, víz, csokis-fahéjas rizsprotein, ezt kicsit megmelegítettem, hogy puhuljon a zab. Aztán ment bele kókuszliszt és mák érzéssel, meg egy kis extra fahéj. Most hagytam állni, így annyira besűrűsödött, hogy golyókat gyúrtam belőle, és épp most sülnek.
18/26 anonim válasza:
Jó hogy natur sovány kakaó + édesítő, sokkal finomabb is mint a cukrozott szar.
19/26 anonim válasza:
Sehogy, mert sajnos erősen felpuffaszt és fingat :D Régebben beraktam éjszakára a hűtőbe egy kis tejjel, így reggelre megszívta magát, és gyümölccsel ettem.
20/26 anonim válasza:
Kimérem, kis víz rá, mikró fél percig, kb. 1,5 dl tej rá, és kész. Vagyis ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!