Lehet 2 súlyzóval 1 gyakorlattal edzeni majdnem mindent?
Figyelt kérdés
Van 2 kis 8kg -os súlyzóm,multkor a hát és mellizmom edzettem és most rendesen izomlázam van ez azt jelenti hogy fejlődik az izom? És mondjuk csak egy gyakorlattal edzeni egy izomcsoportra lehet? mert ugye egy kis súlyzóval nem sok féle gyakorlatot lehet vagy csak nem tudok róla.Pl most ha edzem a hátat akkor 1 gyakorlatot végzek az egész hátedzés alatt,úgyanúgy mintha több gyakorlatot végeznék,csak ahelyett 1 et, pl 3 szériában mindig 3x 15 öt kinyomok,na gondolom értitek hogy hogy gondolom lényeg hogy egy izomcsoportra csak egy gyakorlat. Más lehetőségem nincs edzeni ez így normális vagyis izmosodhatok így?2016. jún. 8. 17:47
1/10 anonim válasza:
16kg-od van össz? Azzal nem tudsz mindent leedzeni.1 izomcsoportra nagyon kevés 1 gyakorlat.Főleg lábra 16kg-al. ÉS hiába van izomlázad, az nem feltétele fejlődésnek.
2/10 Cortez70 válasza:
Így nem sokra mész két barbisúlyzóval. Az elején picike fejlődés lehet, de aztán annyi. A fejlődéshez növelni kell a terhelést, nagyobb súlyokkal kell edzeni idővel.
3/10 anonim válasza:
menj le a terembe és eddzél ott. egy hónap után már kevés lesz ez a két 8kg súlyzó
4/10 anonim válasza:
8 kilóval hátazni, akármilyen gyönge kezdő is vagy, maximum az első hetekben érdemes... Utána semminek fog tűnni s nyilván nem ad megfelelő terhelést.
Nem sokat érsz egy fix súlyzópárral. Vegyél egykezes rudakat és tárcsákat, nem kerülnek sokba, neked még nagy tárcsák sem kellenek, ha 8 kilóval elvagy.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyenge,de nincs pénzem máshogy edzeni,amúgy nem számít hogy kis súly annyiszor nyomom ki hogy megterheljem magam szóval kb olyan 15 ször egy szériában a végére már reszketni szokott a kezem (ismétlem nem a kis súlytól hanem hogy sokszor kinyomom) és érzem hogy dagad az izmom
2016. jún. 8. 19:09
6/10 A kérdező kommentje:
Szóval úgy edzek hogy megérezzem hogy edzettem nem össze vissza emelgetem
2016. jún. 8. 19:10
7/10 Cortez70 válasza:
A kis súlyt kinyomhatod ezerszer is, attól nem lesz izomnövekedés, max az állóképességed lesz jobb.
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak formás izmokat akarok nem maszát,vékonyabb tipus vagyok de nem egy fogpiszkáló ám
2016. jún. 8. 20:37
9/10 anonim válasza:
ha nincs pénzed akkor menj el és dolgozz. vagy ha reménytelen akkor próbálj meg saját testsúlyos edzést, azzal is többre mész mint két 8 kilós súlyzóval.
10/10 Cortez70 válasza:
Formához is kell előbb némi tömeg. De te kérdezted a dolgokat, mi csak válaszoltunk. Nem fontos elhinni, csak akkor minek kérdezel, ha te biztos vagy az igazadban? Na mindegy, majd rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!