Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet, hogy az osztálytár...

Hogy lehet, hogy az osztálytársam péksüteményeket eszik, mégis tiszta izmos és jól néz ki?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki street workout-ozik és emellett kondiba is jár. Nagyon jól néz ki, izmos, vagy inkább úgy mondanám, hogy szálkás. Nincs rajta semmi háj, kockás a hasa és nincsenek fogpiszkáló lábai sem. :D Viszont mostanában megfigyeltem, hogy szünetekben pizzát eszik, meg kakaós csigát, smile palacsintát, croissant-t, stb... Mégis hogy lehetséges, hogy ilyen rossz kajákat eszik, mégis olyan jól néz ki?

Legalábbis szerintünk jól néz ki. Sokkal jobb formája van, mint az összes többi fiú osztálytársunknak együtt véve. De én lányként nem igazán értek ehhez. :D Amúgy 18 évesek vagyunk (ha ez számít.) Mi a véleményetek?

2016. jún. 7. 20:42
1 2 3
 21/22 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%

Biztos szálkás a gyerek aztán ennyi, gyors anyagcsere, kicsit jobb genetika aztán már meg is van a nedvesítő forma.

Amúgy meg azok tényleg szemét kaják, de nem mondta senki, hogy azzal nem lehet az átlagtól jobban kinézni, ha valaki edz és nem hulladék genetikája van.

2016. jún. 7. 22:40
 22/22 anonim ***** válasza:

Én itt tanultam mindent montiéktól. Megtettem mindent a jó kaja érdekében, habár még suliba jártam annak korlátaival, meg hasonló finomságaival. Le*zartam csináltam ahogy csak lehetett. Tömtem a pufirizst tojással, tojást pufirizzsel és fordítva, hús, light sajtok, cottage cheese, egész jó volt felszedtem 12 kilót egy év alatt, jól néztem ki, de tudom hogy egy nagy sz*r a 72 kiló 13-4es testzsírral, ennek ellenére minden második nő fogdozta a kezemet, hogy hú meg ha, pedig egyik másik érett hozzá azért valamelyest.

Valószínüleg más az izmos neked meg nekünk. Van itt kép fent pl montiról, na az izmos ott kezdődik. :) A péksütis versenyzőnk meg valószínű csak szálkás, úgy izmosabbnak tűnik ránézésre, mint egy másik akin ugyanannyi izom van csak több zsírral.

2016. jún. 8. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!