Hogy lehet, hogy az osztálytársam péksüteményeket eszik, mégis tiszta izmos és jól néz ki?
Van egy osztálytársam, aki street workout-ozik és emellett kondiba is jár. Nagyon jól néz ki, izmos, vagy inkább úgy mondanám, hogy szálkás. Nincs rajta semmi háj, kockás a hasa és nincsenek fogpiszkáló lábai sem. :D Viszont mostanában megfigyeltem, hogy szünetekben pizzát eszik, meg kakaós csigát, smile palacsintát, croissant-t, stb... Mégis hogy lehetséges, hogy ilyen rossz kajákat eszik, mégis olyan jól néz ki?
Legalábbis szerintünk jól néz ki. Sokkal jobb formája van, mint az összes többi fiú osztálytársunknak együtt véve. De én lányként nem igazán értek ehhez. :D Amúgy 18 évesek vagyunk (ha ez számít.) Mi a véleményetek?
Szerintem csak ti hiszitek azt, hogy izmos(a ti szemetekben biztos) egy 60 kilós 10%tzs s gyerek, semmi zsír nincs rajta.
Gondolom sokat mozog, és egy bugatty veyron sebességű anyagcseréje van azt kész.
De képet küldj satírozd ki a fejét, és akár a hátteret is aszt cs.
Annyira hülye azért nem vagyok, mint amennyire beállítotok. :) 5 éves korom óta szertornázom, volt szerencsém találkozni izmos emberekkel, és nekem is van egy "kevés" (ahhoz képest hogy lány vagyok egész jó) ;D
A srácra sem mondom, hogy "kigyúrt", nem úgy néz ki, mint akik a terembe járnak. De neki nem is a kinézet a lényeg, hanem, hogy minél jobb legyen az állóképessége és minél több trükköt meg tudjon csinálni. :) De látva milyen trükköket csinál (olyanokat, amit nálunk a tornász fiúk nem biztos, hogy meg tudnak...), el kell ismernem, hogy nagyon erős és tényleg jónak tűnik az alakja. A kérdést csak azért írtam ki, mert ezen az oldalon mindenki viszolyog az ilyen kajáktól és szemétnek vannak titulálva, mert "ha rossz az étrended, akkor nem érsz el semmit stb..."
Nem olyan, mint aki terembe jár. Okés. Ennyi.
A trükkökre meg szarunk. Ez a testépítés kategória kislány.
mert ezen az oldalon mindenki viszolyog az ilyen kajáktól és szemétnek vannak titulálva, mert "ha rossz az étrended, akkor nem érsz el semmit stb..."
előtte meg azt irod hogy nem olyan mint aki terembe jár meg blablabla, most akkor mi van??? vsz asrác egy 50 kilós senki, akinek kicsit kockás a hasa, hú ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!