Vannak olyan szerek, amelyek nem szteroidok, mégis igen erős anabolikus hatással rendelkeznek?
A kreatint nem nehéz kihagyni a buliból, mivel egy közönséges tápkieg, semmi különleges hatása nincs.
A szteroidok szteránvázas vegyületek. Ezeken kívül számos doppingszert alkalmaznak.
Igen, pl a SARM-ok. Ezek már igen elterjedtek angliába/amerikában, de idehaza szerintem kb még senki nem hallott róluk. (Csak max akik olvasnak amcsi fórumokat). Én jelenleg az Ostarine-t próbálom, de még nem tudok érdemben nyilatkozni mert csak a 2. hét felénél tartok és legalább 3 hét kell neki mire "beüt", de mivel elég enyhe anabolikum ezért nem érdemes tőle csodát várni, csak kb ilyen 3-4kg-t 8hét alatt. Ami persze nem hangzik soknak a rendes cuccokhoz képest, de viszont ez nem is eredményez olyan szintű tesztó elnyomást, mint más keményebb dolog. Persze ettől függetlenül ezek után is kell (vagy legalábbis nem árt) egy rövid PCT, csak lényegesen gyorsabban regenerálódik utána az ember.
Én amúgy szálkásításhoz használom, hogy ne veszítsek tömeget az alacsony kalória mellett, és majd utána kezdek egy rendes tömegnövelő "időszakot" valami anabolikusabbal:)
UI: Amit írtam, csupán informáló jelleggel írtam, nem azért, hogy bárkinek is promótáljak bármit!)
Igen, pont emiatt előre szóltam, hogy azt ne írjátok, mielőtt még elárasztanak az "okosok" olyan válaszokkal, hogy a kreatin mennyire anabolikus :D
Köszönöm a válaszokat!
Én használtam SARM-okat régen. Formadolt és natadrolt gyakran, illetve a régi mass fxet is, novedex xt-t, kifejezetten jók voltak, sajnos vagy betiltották,vagy megváltoztatták az összetevőket.
Amúgy sztem a valódi beta ecdysteron túladagolva emelt fehérjebevitellel csodákra képes egy naturál embernél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!