Hogy lehet, hogy az osztálytársam péksüteményeket eszik, mégis tiszta izmos és jól néz ki?
Van egy osztálytársam, aki street workout-ozik és emellett kondiba is jár. Nagyon jól néz ki, izmos, vagy inkább úgy mondanám, hogy szálkás. Nincs rajta semmi háj, kockás a hasa és nincsenek fogpiszkáló lábai sem. :D Viszont mostanában megfigyeltem, hogy szünetekben pizzát eszik, meg kakaós csigát, smile palacsintát, croissant-t, stb... Mégis hogy lehetséges, hogy ilyen rossz kajákat eszik, mégis olyan jól néz ki?
Legalábbis szerintünk jól néz ki. Sokkal jobb formája van, mint az összes többi fiú osztálytársunknak együtt véve. De én lányként nem igazán értek ehhez. :D Amúgy 18 évesek vagyunk (ha ez számít.) Mi a véleményetek?
1: kokszol
2: kib szott jó genetikája van
3: nemcsak péksüteményt eszik, csak belefér a napi összebevitelébe
4: folyamatosan pörög az alapból gyors anyagcseréje
Én is suliban ezeket szoktam, mert oda ez a legegyszerűbb, nincs időm minden reggel salátát összerakni. Viszont amikor hazamegyek jöhet a zöldség, gyümölcs, husi, teljes értékű gabona, olajos magvak, tojás, tejtermékek nah meg a reggelim is vitamindús, amit suli előtt eszem.
Szóval így az a pár falat pékáru semmiség, főleg úgy, hogy napi 2 órát edzem saját súllyal. (dinamikus/statikus/kardió)
Gondolom nem 3 kakaós csigát nyom be egy szünet alatt. Na akkor látszana meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!