Csak velem van ez így?
Figyelt kérdés
Kb 5 honapja tomegelek , edzek. Rengeteget eszek minosegi kajakbol ki van minden makro szamolva . De olyan nagydarab lettem megjegyzem nem csak izomba zsirba is kb 5-6 kg jott fel ram . Ha vki tomegel akkor arra miert hiszik azt hogy elhizott ? Ma voltam orvosnal es mondtam neki hany cm es kg vok 169 cm 66 kg es mondta h nem artana kicsit sportolni -,-'' . Masok meg mondjak hogy milyen jol alakulok . Nem ertem en mar ezt az egeszet ez csak velem van igy tomegeles alatt ? Ha elkezdek majd szalkasitani akkor szep formas leszek ?2016. jún. 7. 17:07
1/4 Cortez70 válasza:
Szálkásabban majd nem mondják. Nyugi, én 173 vagyok és 84 kg, de nálam nem kételkednek, hogy mit edzek.:) természetesen zumba + flabelosz:)
2/4 zyzz.ae válasza:
Tömegelésnél az izom építés a cél, de zsír is jön vele együtt, ez attól függ mi megy az arcba. Lehet minimális zsírral is tömegelni ha tisztán kajálsz. Ha lepucolsz akkor valószínűleg "formásabb" leszel igen. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hat jo cortez rolad koztudott itt a gyik on hogy izmos vagy :D na kiraly akkor 80 nal elkezdek szalkasitani. Hat nem tudom lassan ez is keves amit most eszek rizst 300 grammot csak anno a 100. 209 alig nent le most meg ugy kitagult a gyomrom hogy meg emelni is fogom. De am sztm konnyen hizo vagyok mivel az elso 3 honapba kb kevesebb cht ettem mint amennyit kellett volna meg is jott fel havi 1kg ..
2016. jún. 7. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!