A terembeli és az otthoni edzés között milyen jó és rossz különbség van? 20 éves nő vagyok. Én otthon edzem,3 éve, sosem voltam még terembe, de sokan éreztették velem, hogy úgy gondolják, nem gondolom komolyan hiszen nem terembe járok!
Otthon korlátozottabbak a lehetőségek. Persze egy súlyzó készlettel otthon is sok mindent meg tudsz tenni, meg ott vannak a saját testsúlyos edzések.
A teremben meg jóval több gép, jóval több súly. Meg esetleg több inspiráció.
Speciel engem nem vonz a terem, főleg full kezdőként, s hogy nincsenek olyan nagy igényeim (egyelőre), csak meg akarom edzeni a teljes testem, ami itthon is megoldható.
A teremben ugyebár több gép van s több esély rá, hogy segít valaki, ha megkéred (az edző pénzért, de az is hasznos).
Simán gondolhatod komolyan terem nélkül, aki szerint nem, azzal nem kell foglalkozni.
Amúgy nyilván van, akinek komplett kis terme van otthon, bár ez speciális eset.
De ha egyszer mindent rendesen leedzel, el nem tudom képzelni, mi lehet jogosan a bajuk. Lehet, hogy nem optimális a fejlődésed, nem tudom, de a céljaid sem ugyanazok, mint egy naturál maximumot a leggyorsabban (úgy is lassú, persze :D) elérni kívánó embernek vagy egy versenyzőnek...
Mit értél el 3 év alatt? Engem érdekel :) Akár a kezdetek is. Én ma csinálom majd a 3. teljes testes edzésemet (korábban is súlyzózgattam, mert poén, de nem volt komplett és rendszeres edzésem), olyan pici vagyok még, bár olvasni már sokat olvastam s néztem videókat a gyakorlatok helyes végrehajtásáról s miegymásról, a táplálékozásról pedig főleg. Már csak edzeni kell.
Eszközeid vannak azért, gondolom.
Attól függ, otthon milyen eszközeid vannak. Illetve, amit a többiek írtak, magadhoz képest fejlődtél-e ezalatt a 3 év alatt?
Azzal, hogy mások mit mondanak, nem kell foglalkozni, ha te elégedett vagy az eredménnyel, és jól érzed magad a bőrödben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!