Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Guggolásnál dolgozik a bicepsz...

Guggolásnál dolgozik a bicepsz is valamennyire? Arra a napra már nem kell külön bicepsz?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 14:12
1 2
 11/20 crudy ***** válasza:
Van erre egy ősi szabály amivel eldöntheted h kell e még edzés egy adott izomra a héten. Réges régen így csináljuk, úgy tudom japánból származik a technika de olyan régi h nehéz visszakövetni az eredetét. Így hangzik: Ha azt érzed egy héten legalább egyszer h az egyik izomcsoportod úgy fáj h összehugyozod magad és nem tudod megmozdítani, akkor már nem kell rá edzeni.
2016. jún. 7. 16:45
 12/20 A kérdező kommentje:
Azért kérdem mert én nem szoktam lerakni a nyakamra mert nyomja és a karommal tartom úgy guggolok.
2016. jún. 7. 18:28
 13/20 anonim ***** válasza:
40kg-mal guggolsz?
2016. jún. 7. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Csodálatos lehet. Majd ne csodálkozz ha kifordul a karod...
2016. jún. 7. 19:27
 15/20 crudy ***** válasza:
Nem baj, nem baj. Nem kell mindenkinek mindent tudnia. Kérdező: Két féle szabad súlyos guggolás van, ha a nyakadban van a súly vagy ha a mellkasodon tartod. Más izmok dolgoznak a kettő között a hátban de a lábban szinte ugyan az a terhelés, (szinte!). Másrészt: az ember nem futásra született, meg kell tanulni futni. Ha tenisz bajnok szeretnél lenni előtte sok évig kell edzésre járni és megtanulni az alapokat. A testépítésben az alapok nagyrészt lexikális tudás ás erre épül a rutin. Ezt a sportot is meg kell tanulni (nálam nincs olyan opció h valaki lemegy a kondiba "formába rázódni", szüttyögni) Nézz utána alaposan a gyakorlatok kivitelezésének de még jobb ha körbekérdezel a kondiban. Ez egy nagy tévhit h kinézik a kezdőket, csak a hülyéket nézik ki, ne legyél az. Kérdezz nyugodtan olyanokat akiik tapasztaltnak tűnnek. Pl. nem ordibál, nem veri a farkát a tükörben, reális súlyokkal dolgozik. Később a tanultaktól ne térj el mert a saját testeddel játszol.
2016. jún. 7. 22:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a Zercher-guggolásra gondoltál?

[link]

2016. jún. 7. 22:38
 17/20 crudy ***** válasza:
Dede erről van szó bár nem értem h a tag miért engedi le annyira a súlyt. Lényegében ő is vállból tartja.
2016. jún. 7. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:
crudy új vagy itt, majd 2-3 év fogyatékos kérdésáradat után te is megunod hogy hasznos tanácsokat adj ezeknek a debileknek.
2016. jún. 7. 22:48
 19/20 crudy ***** válasza:
Nem nem vagyok új, már nagyon régóta válaszolok a kategóriában de hiszem, hiszem basz amm magam szájba h még van remény. Évek után is hiszem h van még potenciál az emberekben. Bár azt sose fogom megérteni h honnan jönnek ezek a kérdések, amikor én voltam kezdő kondis akkor meg sem fordult a fejemben h állvanyomás közben guggoljak. Meg vigasztal h nyár elején még több a hülye aztán valahogy nyár közepén eltűnnek.
2016. jún. 7. 23:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezekkel felesleges foglalkozni, az oldal épeszű emberek kérdéseire készült.
2016. jún. 7. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!