Napi 30 trollkérdés, hogyan lehetek 2 nap alatt izmos, milyen szteroidokat használjak ha rendes súlyt csak képen láttam, ha véletlen egy lány kérdezni mer képpel kangörcsben szenvedő retardáltak hada akaszkodik rá..
Respect Corteznek meg annak a néhány embernek aki képes normális választ adni ilyenek között is.(Kérdező amit korábban ajánlottak, súlyzós edzés+ normális étrend.)
Jó nagy baromságokat írtok szerencsétlennek... Egyáltalán nem "fölösleges" karra edzeni, sőt, nagyon is fontos, mindenre kell, attól függetlenül is, hogy melyik testrészedet akarod kiemelni. Mivel ha nem edzzel mindenre, aránytalan leszel, ami ronda. De én nem írok erről oldalakat, inkább bemásolom azt, amit én csinálok, és amire szerintem pont neked is "szükséged" van, ha már feltetted ezt a kérdést.
Ez csak egy a sok erről szóló bejegyzés közül, nézegesd azokat is, és lépj be a facebook csoportba. :) Hajrá!
Te meg nem tudsz nem hülye tanácsokat adni? Ha guggol mint a barom folyamatosan, nem fog egyáltalán fejlődni. A test hozzászokik a folyamatos terheléshez.
Persze, kell guggolni is, de nem minden egyes edzésen, bőven elég heti egyszer fenékre edzeni, és akkor sem "csak" guggolni kell, hanem többféle olyan gyakorlatot csinálni, ami a feneket edzi. A te jobb karod izmosabb a balnál a maszturbálások miatt? Nem? Na látod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!